Sürgeti a vezércserét a Microsoft

forrás: Prím Online, 2013. november 18. 14:22

Sietne az új vezérigazgató megválasztásával a Microsoft: a világ legnagyobb programgyártó cégének igazgatótanácsa hétfőn összeül, hogy három-öt főre csökkentse a jelöltek listáját – értesült a Bloomberg ügynökség a hét végén bennfentesektől.

Az eddigi vezérigazgató, Steve Ballmer augusztusban jelentette be, hogy egy éven belül távozik, de ha jól sikerülnek a meghallgatások, a következő vezérigazgatót már decemberben kiválaszthatják – írta a Bloomberg.

Az Apple-vel és a Google-val vívott versenyben a Microsoftnak most nem elsősorban iparági-szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőre, hanem olyasvalakire van szüksége, aki a részvényesekben és az alkalmazottakban egyformán bizalmat kelt az iránt, hogy van stratégiája és képessége egy összetett, világméretű vállalat irányítására – idézte a keresésben a Microsoftnak tanácsokat adó cég vezetőjét a Bloomberg.


forrás: http://erdely.ma/

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59