Sürgeti a vezércserét a Microsoft

forrás: Prím Online, 2013. november 18. 14:22

Sietne az új vezérigazgató megválasztásával a Microsoft: a világ legnagyobb programgyártó cégének igazgatótanácsa hétfőn összeül, hogy három-öt főre csökkentse a jelöltek listáját – értesült a Bloomberg ügynökség a hét végén bennfentesektől.

Az eddigi vezérigazgató, Steve Ballmer augusztusban jelentette be, hogy egy éven belül távozik, de ha jól sikerülnek a meghallgatások, a következő vezérigazgatót már decemberben kiválaszthatják – írta a Bloomberg.

Az Apple-vel és a Google-val vívott versenyben a Microsoftnak most nem elsősorban iparági-szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőre, hanem olyasvalakire van szüksége, aki a részvényesekben és az alkalmazottakban egyformán bizalmat kelt az iránt, hogy van stratégiája és képessége egy összetett, világméretű vállalat irányítására – idézte a keresésben a Microsoftnak tanácsokat adó cég vezetőjét a Bloomberg.


forrás: http://erdely.ma/

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felvásárolta a magyar Balabit cégcsoportot egy amerikai IT biztonsági cég

Felvásárolta a luxemburgi bejegyzésű magyar érdekeltségű Balabit cégcsoportot a One Identity, az amerikai Quest nevű cég IT biztonsággal foglalkozó leányvállalata - jelentette be pénteken Budapesten a Balabit IT Kft. alapító ügyvezető igazgatója.

2018. január 20. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com