SMS és MMS támogatással bővül a ChatON

Czipperer Dia, 2013. november 27. 17:39

A Samsung frissítette ChatON üzenetküldő alkalmazásának Android változatát, amely mostantól SMS és MMS támogatással is rendelkezik.

 

Megújult a Samsung mobil üzenetküldő szolgáltatása, amely biztosítja a platformok közötti átjárhatóságot. Az új verzió már elérhető a Google Play áruházban, és segítségével már SMS-t és MMS-t is küldhetünk, ami azt jelenti, hogy az alkalmazások belül kombinálhatjuk a hagyományos és a ChatON üzeneteket. Így azokkal is kapcsolatba léphetünk, akik nem ChatON userek.

 

Nem a ChatON az egyetlen alkalmazás, amely támogatja ezt a funkciót, a Google Hangouts szolgáltatása, valamint a Facebook Messenger Android verziója is támogatja ezt az opciót.

 

A ChatON összesen 67 különféle nyelven érhető el, és kilenc platformot támogat, beleértve a webes felületet is.

 

Az alkalmazás frissítéséhez a minimális rendszerkövetelmény Android 2.2-es verzió, ám az SMS és MMS támogatáshoz Android 4.0 Ice Cream Sandvich vagy frissebb operációs rendszerrel futó készülékkel (okostelefon vagy táblagép) kell rendelkezni. A frissítés egyelőre csak ezen a platformon érhető el.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08