A második negyedévben a Check Point vezet a tűzfal-berendezések piacán

forrás: Prím Online, 2013. november 28. 10:16

Az internetbiztonság világelső vállalata, a Check PointŸ Software Technologies Ltd. a Gartner felmérése szerint 2013 második negyedévében a tűzfal-berendezések világpiacán vezető pozíciót töltött be.

A Gartner szerint "a nagyvállalati hálózatok és a külső fenyegetések közti első védelmi vonalnak, a tűzfalaknak folyamatosan fejldőniük kell a hatékonyság megőrzése érdekében, hogy reagálni tudjanak az egyre újabb fenyegetésekre, illetve a nagyvállalati hálózatok sebességének és komplexitásának a változására."

 

"Nagyon örülünk annak, hogy a Gartner a Check Pointot az első helyre tette a tűzfal-berendezések piacának vizsgálatakor. Növekedésünk a vevőink, a partnereink, illetve termékeink folyamatos innovációja és technikai kiválósága iránti elkötelezettségünket tükrözi." - mondta Gabi Reish, a Check Point Software Technologies termékfejlesztésért felelős elnök-helyettese.

 

A Gartner Market Share: Enterprise Network Equipment (Piaci részesedés:nagyvállalati hálózati berendezések) kutatásának megállapításai:

 

- 2013 második negyedévében a Check Point 22,4%-os világpiaci részesedéssel vezette a tűzfal-berendezések piacát.

 

- A tűzfal-berendezések piacán elért 2013. második negyedéves eredmények alapján a Check Point 7,7%-kal előzi meg a listán utána következő versenytársát.

 

- A Check Point 2013 első negyedévéről a másodikra 0,8%-kal növelte a piaci részesedését.

 

A Check Point díjnyertes biztonsági megoldásai a legkülönbözőbb méretű éskomplexitású hálózatokkal rendelkező nagyvállalatok széles körének avédelmét biztosítják, köztük a Fortune és a Global 100 vállalatok 100%-át.A rugalmasság érdekében a Check Point biztonsági berendezéseit úgy tervezik, hogy az adott vállalat Software Blade Architektúrájának, bármely kombinációját képesek legyenek támogatni, köztük négy előzetesen összeállított biztonsági csomagot: Next Generation Firewall, NextGeneration Threat Prevention, Next Generation Data Protection és Next Generation Secure-Web Gateway.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46