Megvan a Lenovo Motivátor Nagydíjának legjobb ötlete

forrás: Prím Online, 2013. december 2. 14:33

A Lenovo kihirdette Motivátor Nagydíjának győzteseit, amelyre összesen 60 pályázat érkezett. A nyertes csapat 1 millió forinttal és Lenovo gépekkel gazdagodott. A záróeseményen a vállalat kiemelt partnereit is díjazta.

A Lenovo Motivátor Nagydíj pályázatát lezására egy DOER party keretében zajlott. A vállalat legújabb kezdeményezéseinek, a Motivátor Nagydíjnak és a DOER Clubnak nem titkolt célja az igazi DOER életérzés megteremtése és a tehetséggondozás.

 

A két hónapig tartó kampányra összesen 60 csapat nevezett, azonban a döntőben már csak a legjobb öt csapat mérkőzhetett meg egymással a szakmai zsűri előtt. Az élő show-ban az öt csapatnak egyenként mindössze 3 perce volt meggyőzni a zsűritagokat, hogy az övéké a legjobb ötlet. A zsűri most sem kímélte a fiatalokat, hiszen a legjobb és legmegvalósíthatóbb, kreatív pályázatot választotta az első helyre, amelyet végül a MiUtcánk.hu nevű csapat nyert meg.

 

A szakmai zsűri elnöke Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott a Motivátor Nagydíj döntőjéről: „Úgy gondolom, hogy nagyon elégedettek lehetünk az eredménnyel, hiszen hosszú folyamat és felkészülés előzte meg a mai estét, aminek meg is lett az eredménye. Öt felkészült, összeszedett, lelkes csapatot láthattunk, akik mindent megtettek azért, hogy a dobogó legfelső fokára álhassanak. A MiUtcánk.hu csapat teljes mértékben megérdemelte az első helyet és az értékes nyereményeket, hiszen kreatív és színvonalas prezentációval készültek. A legfontosabb dolog, hogy ezek a csapatok olyan tapasztalatokra tehetnek szert a jövőben, ami biztosan előre fogja mozdítani a karrierjüket. Természetesen a többi csapat sem szomorkodhat, hiszen ők is nyertesek, ha nem is első helyezettek. Valamint azt mindenképpen ki szeretném emelni, hogy a Motivátor Nagydíj Felkészítő Napján nagyon megkedveltem a csapatokat, hiszen ha még kiforratlanul is, de olyan jellemzőkkel bírnak, mint amilyen a Lenovo is, kreatívak, újítók, nagyratörőek és innovatívak.”

 

A MiUtcánk.hu csapattagjai Bakó Zsolt, Pangert Roland és Szabó Dávid, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanulói. Az egyetemisták elmondása szerint a projektjük egy barátságosabb és személyesebb lakókörnyezetet mutat be, ugyanis a nagyvárosi emberek kevésbé ismerik egymást, így nem használják ki az összetartó és modern lakóközösség szocális és gazdasági előnyeit.  Céljuk, hogy közelebb hozzák egymáshoz az embereket azáltal, hogy élhetőbb és összetartóbb közösséget tudjanak teremteni maguknak az egyetemisták saját fejlesztésével.

 

 

A döntőt a Lenovo Magyarország Díjátadó Gálája és Partnereseménye zárta, ahol megköszönték a partnerek egész éves munkáját, amelynek köszönhetően a Lenovo idén először a világ és Magyarország első számú PC gyártója lett.

 

Az esten még bemutatkozott a BP Shop legújabb őszi/téli kollekciója, amelyet Busa Pista, a BP Shop támogatott előadójának exkluzív klipp premierje követett. A Lenovo Motivátor Nagydíj és DOER Club kezdeményezéseinek célja, hogy hazánkba is megteremtse az igazi DOER életérézést, valamint, hogy támogassa a fiatal tehetségeket, akik nem félnek megmutatni tehetségüket és különleges szemléletmódjukat. A Lenovo Magyarország elköteleződött a tehetséggondozás-és ápolás mellett, aminek köszönhetően azokat a „Those Who Do” fiatalokat szólítja meg, akik a technológia segítségével álmokat, karrierterveket és remek ötleteket valósítanak meg.

  

A nyertes pályázatok elbírálását a Motivátor Nagydíjra felkért szakmai zsűri  végezte: Dr. Klinghammer István, felsőoktatásért felelős államtitkár, Halácsy Péter, a Prezi alapítója, Szép Fruzsina, a Sziget Kft. programigazgatója, Radnai Péter, a Kocka-ház ötletgazdája és a Chello Central Europe produkciós igazgatója, valamint Turcsán Tamás, független start-up tanácsadó, a SmartUp Kft. alapítója. 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Széchenyi-egyetemi spinoff vállalkozás nyert támogatást termékfejlesztésre és hasznosításra

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázatán elnyert támogatásnak köszönhetően üzletileg hasznosítható termék válhat a Széchenyi István Egyetem két kutatója, dr. Kovács Norbert és dr. Fülep Dávid vezetésével fejlesztés alatt lévő projektportfóliómenedzsment-szoftverből. Maga az egyetem, illetve az intézmény Menedzsment Campusa a szellemi termék létrejöttében, a pályázat előkészítésében és beadásában is fontos szerepet játszott.

2021. szeptember 20. 12:40

Startol az Év Gyára verseny

A GyártásTrend évente megrendezésre kerülő versenye ismét elindul, hogy megtaláljuk az Év Gyárát. 2021-ben az előző évben kialakított kategóriarendszerben pályázhatnak a vállalatok, megmérettetve magukat a legjobbak között.

2021. szeptember 15. 09:57

Egyensúlyt teremt a női szemlélet a mérnöki pályán

A győri Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Alumni Irodája által kiírt MérNŐK Mesék pályázat lehetőséget adott az itt végzetteknek szakmai életútjuk, valamint a mérnöki pálya kihívásaira adott hölgyválaszaik bemutatására. Juracsek Ivett a pályázat különdíját érdemelte ki. Ismerjék meg történetét!

2021. augusztus 19. 18:58

Startol Az Év Honlapja pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2021. augusztus 18. 16:20

Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2021. augusztus 11. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46