Itt van a blueetooth-os G-SHOCK karórák második generációja

forrás: Prím Online, 2013. december 4. 13:33

Az idén 30 éves G-SHOCK-nál beköszöntött az okostelefonálás következő korszaka! Ennek jegyében az új Bluetooth-os modellek a márka strapabíró, klasszikus formáját lenyűgöző technikai megoldásokkal ötvözték. Így az óra már nem csak hagyományos időmérőként működik, hanem menet közben a legnagyobb kényelemben játssza kezünkre telefonunk minden fontos értesítését! A GB-6900B tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnek minden telefoncsörgés után a zsebükbe nyúlni, de mégsem akarnak lemaradni semmiről.

A bluetooth-os karórák már eddig is képesek voltak a rezgő értesítés-kijelzésre és a pontos idő automatikus szinkronizálására. A második generációs modellek viszont már kétirányú működést biztosítanak, így akár egyetlen gombnyomással irányíthatjuk csuklónkról mobilkészülékünk zenelejátszóját. Sőt! A telefon segítségével teljesen testre szabhatjuk karóránkat az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból ingyenesen letölthető G-SHOCK+ mobilalkalmazással!

 

Az új, bluetooth-os G-SHOCK karóra a DW-6900 klasszikus alakját és legendás strapabíróságát örökölte, de akinek a forma mellett a méret is fontos, annak egy megnövelt, 56mm átmérőjű változat is rendelkezésre áll. A 200 m-es mélységig vízálló modell kétféle – fekete és fehér – színben érhető el. Az okostelefonok használatát új szintre emelő GB-6900B többek között LED-es számlapvilágítással, visszaszámlálóval, világórával és ébresztővel is rendelkezik, így garantáltan képes felkelteni a mindentudó karórák rajongóinak figyelmét!

 

A GB-6900B ajánlott fogyasztói ára: 59.990 Ft, a GB-X6900B ajánlott fogyasztói ára: 64.990 Ft.

 

Az órákra 2 év garanciát csak a hivatalos forgalmazó partnerek biztosítanak.

 

Kulcsszavak: G-SHOCK okos karóra

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38