Hazai vállalat nyerte az SAP régiós versenyét

forrás: Prím Online, 2013. december 6. 08:24

Egy magyar cég, a Hostlogic Zrt. nyerte az SAP regionális partnerversenyét. Az eseményt azért szervezte meg idén is a szoftvervállalat, hogy a hagyományos kereteken túl adjon teret a tudásátadásra.

 Most a közép-kelet-európai régió összes, közel 200 partnere számára nyitott volt a részvétel. A csapatok a saját maguk által meghatározott, eredményesebb piaci jelenléthez szükséges tudást erősíthették meg különböző mintaprojektek elvégzésével. Ezek főként a marketing különböző területeit érintették, mint pl. hatékonyabb ügyfélrendezvények, közösségi média kampányok indítása, de voltak, akik az ún. presales tevékenység aspektusait, a megoldások újszerű prezentálását, a megtérülés alapú megközelítést állították tanulásuk középpontjába.

 

A megszerzett tudást mindennapi aktivitásaikba építették be az indulók, és ezt prezentálták az SAP nemzetközi szakértői előtt. A 10 hónapos Partner Challenge verseny utolsó állomásaként, a döntőbe jutottak között internetes közönségszavazás döntött. Ez alapján a régió három legjobb eredményét a magyar Hostlogic Zrt., a szlovén Avtenta d.o.o., és a lengyel Computec S.A. érte el.

 

A negyedik éve megrendezett, európai szintű tapasztalatok alapján az eddigi versenyeken résztvevő partnervállalatok 25%-kal több üzletet tudtak felmutatni, mint az ezeken nem indulók.

 

„A megmérettetés célja, hogy a partnerek számára mind nagyobb üzleti teljesítmény elérését tegye lehetővé az oktatás és a legújabb szoftverértékesítési módszerek átvételével. Az SAP beruház e folyamatba, mivel partnereinket stratégiai szövetségesünknek tekintjük” - mondta Stano Simunek, a vállalat közép-kelet európai ökoszisztémáért felelős menedzsere.

Kulcsszavak: +céginfó verseny SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17