Saját mobilappot fejlesztett a WEBBeteg

Androidra és iOS-re is elérhető

Czipperer Dia, 2013. december 12. 14:32

Mobilalkalmazással rukkolt elő a WEBBeteg, amely Android és iOS rendszerű készülékekre is letölthető, ingyenesen.

A WEBBeteg egy olyan alkalmazást fejlesztett, amely a maga nemében hazánkban még egyedülállónak számít, ugyanis mindenki számára hasznos információkkal szolgál egy-egy betegséget illetően.

 

 

Az alkalmazásban a felhasználók olvashatnak híreket, betegséglexikonban nézhetnek utána az egyes betegségeknek, és tünetellenőrző funkció is található. Emellett kalkulátor segíti őket, hogy teljesebb képet kapjanak egészségi állapotukról.

 

Az applikáció fő erénye a hitelesség, hiszen a tartalmat orvosok írják illetve lektorálták. Ezek a cikkek segítenek az egészségesebb életvitel kialakításában.

 

A betegséglexikonban több mint 700 betegség található, a tünetellenőrző funkciónál pedig testtájanként lehet rákeresni egy-egy problémára. Az egyéni értékek kiszámolására pedig a kalkulátor nyújt hasznos segítséget. Ráadásul még a hírfolyam is személyre szabható.

 

Ha mindez még nem lenne elég, tartogat még lehetőségeket az alkalmazás. Defibrillátor-, és patikakereső segíti, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez. A klasszikus Orvos válaszol rovat is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhet.

 

Az alkalmazás letölthető a Google Playről és az App Store-ból.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38