Saját mobilappot fejlesztett a WEBBeteg

Androidra és iOS-re is elérhető

Czipperer Dia, 2013. december 12. 14:32

Mobilalkalmazással rukkolt elő a WEBBeteg, amely Android és iOS rendszerű készülékekre is letölthető, ingyenesen.

A WEBBeteg egy olyan alkalmazást fejlesztett, amely a maga nemében hazánkban még egyedülállónak számít, ugyanis mindenki számára hasznos információkkal szolgál egy-egy betegséget illetően.

 

 

Az alkalmazásban a felhasználók olvashatnak híreket, betegséglexikonban nézhetnek utána az egyes betegségeknek, és tünetellenőrző funkció is található. Emellett kalkulátor segíti őket, hogy teljesebb képet kapjanak egészségi állapotukról.

 

Az applikáció fő erénye a hitelesség, hiszen a tartalmat orvosok írják illetve lektorálták. Ezek a cikkek segítenek az egészségesebb életvitel kialakításában.

 

A betegséglexikonban több mint 700 betegség található, a tünetellenőrző funkciónál pedig testtájanként lehet rákeresni egy-egy problémára. Az egyéni értékek kiszámolására pedig a kalkulátor nyújt hasznos segítséget. Ráadásul még a hírfolyam is személyre szabható.

 

Ha mindez még nem lenne elég, tartogat még lehetőségeket az alkalmazás. Defibrillátor-, és patikakereső segíti, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez. A klasszikus Orvos válaszol rovat is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhet.

 

Az alkalmazás letölthető a Google Playről és az App Store-ból.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

UR kobotok problémamentes távvezérlése a COVID-19 idején

A COVID-19 járványhelyzet változtatásokat hozott a gyártók életébe: szükségessé vált az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos irányelvek lefektetése, a társadalmi elhatárolódás követelményeinek való megfelelés, a munkaerőhiány és a távollét pedig létező munkaügyi problémává nőtte ki magát. Számos gyártó vezette be a kobotok használatát termelésének átalakítása vagy az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében. De mi történik abban az esetben, ha probléma lép fel a kobot működése során és nincs a helyszínen személyzet? Mi van, ha új gyártásra kell átprogramozni a kobotot, de nincs senki a helyszínen, aki hozzá tudna férni a munkacellához? Mi van, ha a kobot működésével kapcsolatos adatokra lenne szüksége, de az üzem le van zárva? Lehet-e programozni a kobotot anélkül, hogy utána fertőtleníteni kellene a munkacellát?

2021. január 21. 13:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás