Saját mobilappot fejlesztett a WEBBeteg

Androidra és iOS-re is elérhető

Czipperer Dia, 2013. december 12. 14:32

Mobilalkalmazással rukkolt elő a WEBBeteg, amely Android és iOS rendszerű készülékekre is letölthető, ingyenesen.

A WEBBeteg egy olyan alkalmazást fejlesztett, amely a maga nemében hazánkban még egyedülállónak számít, ugyanis mindenki számára hasznos információkkal szolgál egy-egy betegséget illetően.

 

 

Az alkalmazásban a felhasználók olvashatnak híreket, betegséglexikonban nézhetnek utána az egyes betegségeknek, és tünetellenőrző funkció is található. Emellett kalkulátor segíti őket, hogy teljesebb képet kapjanak egészségi állapotukról.

 

Az applikáció fő erénye a hitelesség, hiszen a tartalmat orvosok írják illetve lektorálták. Ezek a cikkek segítenek az egészségesebb életvitel kialakításában.

 

A betegséglexikonban több mint 700 betegség található, a tünetellenőrző funkciónál pedig testtájanként lehet rákeresni egy-egy problémára. Az egyéni értékek kiszámolására pedig a kalkulátor nyújt hasznos segítséget. Ráadásul még a hírfolyam is személyre szabható.

 

Ha mindez még nem lenne elég, tartogat még lehetőségeket az alkalmazás. Defibrillátor-, és patikakereső segíti, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez. A klasszikus Orvos válaszol rovat is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhet.

 

Az alkalmazás letölthető a Google Playről és az App Store-ból.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40