Díjnyertes a Telekom virtuális fesztiválközpontja

forrás: Prím Online, 2013. december 13. 08:31

Idén is kihirdették a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. Közösségi marketing megoldás kategóriában a Telekom „Y2013” fesztivál honlapja nyerte a díjat.

A Magyar Telekom az idei fesztivál-szponzori szerepében, az élmények online központjaként indította el a y2013.hu-t. A tartalom a vállalat egész éves fesztivál-aktivitását tükrözi: a tavaszi egyetemi roadshow-tól a VOLT-on, Balaton Sound-on át a Campusig, új buliként a Nagyon Balaton és az őszi BME napokon kívül az Electronic Beats csemegéi is helyet kaptak az oldalon. Az interaktív oldal a teljes körű fesztivál információn kívül több újdonságot nyújtott: élménypont gyűjtés ajándéktárgyakért, többfázisú partifotók,  termékvásárlás fizetőeszközt érő élményfotókkal és élő HD koncert-stream  - többek között ez vonzott a rendhagyó felületre többszázezer fesztiválozót vagy csak virtuális érdeklődőt.

A pályázatra idén 333 nevezés érkezett, rengeteg kiváló minőségű honlappal. A díjakat ünnepélyes díjátadó keretében Varga István, a pályázat alapítója adta át, aki az online marketingről a következőket nyilatkozta: „Sokkal nyitottabb, sokkal közösségibb világ felé haladunk. A jövőben tarolni fognak az új modellek, amelyben az ’X, Y és Z generáció’ tagjai határozzák meg az erővonalakat. Ők már a neten élnek, és felrúgnak minden eddigi szabályt. A gyorsuló világban is megállják a helyüket és ők fogják diktálni a trendeket. A vállalatoknak erre a kihívásra kell reagálniuk, és fejleszteniük digitális stratégiájukat. Célunk, hogy a következő években az ilyen előremutató megoldásokat díjazzuk.”

További információ: www.y2013.hu, www.azevhonlapja.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás