Már a karácsonyfát is a neten vesszük

forrás: Prím Online, 2013. december 20. 10:25

Már a karácsonyfát is a netről rendeljük, sőt, kérhetünk online segítséget az ünnepi halászléfőzéshez! A Jófogás.hu hirdetői ráhangolódtak a karácsonyra. Az apróhirdetési portálon minden fenn van, ami megkönnyíti az előkészületeket: lehet fenyőfát, díszeket, ajándékot vásárolni, de ami ennél meglepőbb, hogy ablakpucolással, nagytakarítással, netán bér-halászléfőzéssel is meglephetjük magunkat.

A Jófogás.hu ünnepi statisztikájából kiderül, hogy a köztéri karácsonyfaárusok már a neten is jelen vannak. Az apróhirdetési oldalon több száz karácsonyfa hirdetés közül válogathatunk. A fenyőfák méterára 300 forinttól kezdődik, de 10 ezer forint/méter körüli luxuskategóriás fákat is találhatunk. Műfenyők is szép számmal fellelhetők az oldalon, a leginkább pénztárcabarát megoldást egy 200 (!) forintos darab jelenti.


A karácsonyi hangulatot természetesen nemcsak a fa biztosítja, hanem a gondos előkészületek is. Mivel a Jófogás.hu-n szolgáltatásokat is fel lehet kínálni, az ünnepekre hangolódva van, aki a takarítás terhét venné le más válláról, vagy főzne az elfoglalt háziasszony helyett, bér-halászlékészítést vállalna. Tegyük hozzá, nem ingyen. Az apróhirdetési oldal felhasználói kreatív ajándékötletekkel is bőségesen szolgálnak. Így kerülhet portrérajz és lávaköves masszázs kupon a fa alá. Itt még mindig nem fulladnak ki a karácsonyi tematikára összpontosító apróhirdetések. A lakás tiszta, a fa megvan, az ajándék is a ruhásszekrény alján várja a nagy estét, már csak be kell csomagolni. Ha valakinek ez nehezére esne, akkor itt egy újabb online segítségnyújtó kéz: egyedi dobozt is lehet kapni, tehát a tavalyról megmaradt csomagolópapírt sem kell kicentizni.
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult az 5G-szolgáltatás a fővárosban

Az idén húsz éves Vodafone Magyarország elindította kereskedelmi szolgáltatást nyújtó kültéri 5G hálózatát Budapesten. A szolgáltató összesen 33 darab állandó, élő 5G bázisállomást telepített és kapcsolt hálózatba a fővárosban. A jelenleg is aktív mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone Magyarország vásárolt az NMHH 2016-os aukcióján 5G-s frekvenciát a 3,5GHz-es sávban – ezen működik a most elindított első budapesti kereskedelmi 5G szolgáltatás is.

2019. október 21. 09:03

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány Fehér bot napi rendezvényéről

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány 2019. október 18-án, a Vakok Általános Iskolájának Nádor Termében tartotta a Nemzetközi fehér bot napja alkalmából  szervezett ünnepi rendezvényét. Az alapítvány immár 16 éve adományoz képernyőolvasó és – nagyító szoftvereket, felújított számítógépeket és digitális diktafonokat vak és gyengénlátó emberek számára. A képernyőolvasó és –nagyító szoftverek hallhatóvá vagy sokszoros felnagyításban láthatóbbá teszik a vak és gyengénlátó emberek számára a számítógép képernyőjén megjelenő információkat. Ezáltal biztosítják számukra az inkluzív tanulás, munkavégzés és a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét.

2019. október 20. 14:17

5 alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?  A Deloitte szakértői az idei Salesforce Basecamp Budapest rendezvényen egy kerekasztal beszélgetés során ezekben az izgalmas kérdésekben osztották meg gyakorlati tapasztalataikat.

2019. október 20. 13:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás