Már a karácsonyfát is a neten vesszük

forrás: Prím Online, 2013. december 20. 10:25

Már a karácsonyfát is a netről rendeljük, sőt, kérhetünk online segítséget az ünnepi halászléfőzéshez! A Jófogás.hu hirdetői ráhangolódtak a karácsonyra. Az apróhirdetési portálon minden fenn van, ami megkönnyíti az előkészületeket: lehet fenyőfát, díszeket, ajándékot vásárolni, de ami ennél meglepőbb, hogy ablakpucolással, nagytakarítással, netán bér-halászléfőzéssel is meglephetjük magunkat.

A Jófogás.hu ünnepi statisztikájából kiderül, hogy a köztéri karácsonyfaárusok már a neten is jelen vannak. Az apróhirdetési oldalon több száz karácsonyfa hirdetés közül válogathatunk. A fenyőfák méterára 300 forinttól kezdődik, de 10 ezer forint/méter körüli luxuskategóriás fákat is találhatunk. Műfenyők is szép számmal fellelhetők az oldalon, a leginkább pénztárcabarát megoldást egy 200 (!) forintos darab jelenti.


A karácsonyi hangulatot természetesen nemcsak a fa biztosítja, hanem a gondos előkészületek is. Mivel a Jófogás.hu-n szolgáltatásokat is fel lehet kínálni, az ünnepekre hangolódva van, aki a takarítás terhét venné le más válláról, vagy főzne az elfoglalt háziasszony helyett, bér-halászlékészítést vállalna. Tegyük hozzá, nem ingyen. Az apróhirdetési oldal felhasználói kreatív ajándékötletekkel is bőségesen szolgálnak. Így kerülhet portrérajz és lávaköves masszázs kupon a fa alá. Itt még mindig nem fulladnak ki a karácsonyi tematikára összpontosító apróhirdetések. A lakás tiszta, a fa megvan, az ajándék is a ruhásszekrény alján várja a nagy estét, már csak be kell csomagolni. Ha valakinek ez nehezére esne, akkor itt egy újabb online segítségnyújtó kéz: egyedi dobozt is lehet kapni, tehát a tavalyról megmaradt csomagolópapírt sem kell kicentizni.
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Tech Data hozzávetőleg 750 millió dollárt fordít a digitális transzformáció felgyorsítására

Az Apollo Global Management magántőke-társaság befektetői által végzett akvizíciót követően a Tech Data bejelentette, hogy hozzávetőleg 750 millió dollárt tervez befektetni a digitális transzformációt elősegítő kezdeményezésekbe az elkövetkező öt évben. A beruházással a Tech Data azon stratégiáját kívánja erősíti, melynek célja azoknak az innovációknak a felgyorsítása, melyek révén sokrétűbb tapasztalatokat és magasabb fokú agilitást biztosíthatnak a vállalkozásoknak a technológiai ökoszisztéma minden területén.

2020. július 11. 09:40

Gyártás a Covid-19 időszakában

Hogyan lehet biztosítani az ellátási láncot vírus idején? Erről beszélgettünk Martin Kjaerboval az Universal Robots ellátási láncokért felelős alelnökével.

2020. július 10. 18:20

Visszatérő toborzási kedv: egyre több álláshirdetést adnak fel a cégek

2020 második negyedéve a koronavírus-járvány következtében kialakult válságról, és az azt követő újranyitás kezdetéről szólt – a hazai munkaerőpiacon is. Míg a járványhelyzet mélypontján az álláshirdetések száma drasztikusan csökkent az előző év azonos időszakához képest, később ez a tendencia gyorsan megváltozott. Amint elkezdett hozzászokni a társadalom az új helyzethez, a cégek újra működésbe léptek a toborzás területén is – ez látszik a Profession.hu második negyedéves jelentésének adataiból.

2020. július 10. 16:12

Kérdések és válaszok: Szünetmentes tápegységek, az energiagazdálkodás jövője

Az energiagazdálkodás jövőjéről Mike Byrnes, az Eaton felhő- és adatközponti szegmensének EMEA régiós értékesítési igazgatója fejti ki véleményét.

2020. július 10. 14:44

A világ legjobb gamer egere már mini méretben is kapható

A Razer a mai napon piacra dobta a Razer DeathAdder V2 Mini-t, amely a Razer DeathAdder családjának legújabb tagja. A Razer DeathAdder V2 Mini úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a közösség - egy kisebb, könnyű változatra vonatkozó - igényeinek, miközben megtartja az ikonikus ergonomikus jobbkezes kialakítást, amely mellett már több mint 10 millió Razer DeathAdder rajongó tette le a voksát. 

2020. július 10. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás