A rezsicsökkentés miatt webshopot indított a Prímagáz

MTI Sajtóadatbank, 2013. december 27. 08:48

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal - közölte a társaság.

A közlemény idézi Vecsei Lászlót, a Prímagáz e-kereskedelmi vezetőjét aki elmondta: a webshop indításával a társaság olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen, de a fejlesztéstől a palackos piac növekedését is várják. Az új értékesítési forma segít abban is, hogy a rezsicsökkentés miatt kiesett bevételeket pótolják. Az internetes áruházban több ezer háztartási, barkácsolási és egyéb iparcikk található, a gázpalackok és kiegészítőik mellett.
 

A tájékoztatás szerint a Prímagáz 2012-ben közel 2,5 millió gázpalackot  adott el, amely többféle töltősúlyú terméket jelent a legkülönbözőbb iparágak - targonca motorikus gáz, éttermek teraszfűtői, tetőszigetelő cégek, útépítő cégek - és a lakossági fogyasztók részére. A cég a palackos gáz értékesítése mellett tartályos gázkiszolgálással is foglalkozik, ezen kívül több mint 200 autógázkutat lát el. A Prímagáz nettó árbevétele tavaly meghaladta a 22 milliárd forintot, adózott eredménye 716,7 millió forint volt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38