A világ első hajlítható OLED TV-jét mutatta be az LG

forrás: Prím Online, 2014. január 7. 17:01

Az LG Electronics (LG) a 2014-es las vegas-i Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai (CES) kiállításon mutatta be a világ első flexibilis OLED TV-jét. Az eddig csak a sci-fik világában elképzelhető, forradalmi kialakítású tévékészüléken a páratlan vizuális élmény érdekében a néző állíthatja be a képernyő ívét.

„Az LG hajlítható OLED TV-jét mindenkinek a saját szemével kell látnia, az élmény ugyanis leírhatatlan — fogalmazott H. H. (Hyun-hwoi) Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — Az ívelt kijelző után, amelynek megalkotása szintén óriási teljesítmény volt, az LG újabb világelső fejlesztéssel jelentkezik, a flexibilis OLED tévével. Mindez jól bizonyítja, hogy az LG továbbra is úttörő szerepet játszik a televíziók újabb és újabb generációjának fejlesztésében.”Az LG flexibilis OLED TV-jét az különbözteti meg a többi készüléktől, hogy kijelzőjének görbülete a távirányítóval a néző igényeihez igazítható. A tervezők a vizuális élményt meghatározó főbb tényezők, többek között a képernyőméret és a nézőtávolság alapján határozták meg a megfelelő görbületi tartományt. A szabályozható íveltségnek köszönhetően a néző mindig az igényeinek és ízlésének megfelelő lehető legjobb látványt élvezheti.

A 195 centiméter képátlójú (77") tévében az innovatív termékfejlesztés valamennyi aspektusa testet öltött: a készülék többek között az újító tervezés, a kiváló kijelző és a gondos minőségbiztosítás eredménye. A rugalmas OLED TV egyedülálló képernyőjének megbízhatóságát és tartósságát több tízezer órányi tesztelés garantálja. Az LG komoly előrelépést vitt véghez a flexibilis OLED TV bemutatásával: a sík és az ívelt modellek után ismét világelső termékkel jelentkezik az OLED TV-k szegmensében. 

A 2014-es CES vásáron az LG standjának (Las Vegas Convention Center, Központi csarnok, #8204) látogatói január 7. és 10. között testközelből is szemügyre vehetik az LG lenyűgöző, hajlítható OLED TV-jét.
 

Kulcsszavak: CES 2014 TV LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24