A Huawei SingleSDB átlépte a 3 milliárdos ügyfélszámot

forrás: Prím Online, 2014. január 10. 17:04

A Huawei bejelentette, hogy az előfizetők adatait kezelő megoldása, a SingleSDB már több mint a 3 milliárd ügyféllel büszkélkedhet. A szolgáltatást több mint 290 távközlési vállalat használja a világ 130 országában.

 

A Huawei SingleSDB egy olyan teljes körű felhasználói adatmenedzsment-megoldás (SDM – subscriber data management), amely segítséget nyújt a távközlési szolgáltatók, a mobilhálózatok üzemeltetői számára az egyre növekvő mennyiségű előfizetői és egyéb ügyféladat kezelésében. A Huawei megoldása hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, fokozza a hatékonyságot és felgyorsítja az innovációs folyamatot, így végeredményben érték- és nyereségnövelő.

 

A szolgáltatást több mint 290 mobilhálózat-szolgáltató használja a világ 130 országában, így az egyik vezető SDM terméknek számít a piacon. Sokoldalúan alkalmazható többek között a negyedik generációs vezeték nélküli adatátvitel (LTE), az LTE hálózatokon keresztül nyújtott hangszolgáltatás (VoLTE), az engedélyezés és számlázás szabályozása (Policy Control and Charging PCC), a gép és gép közötti kommunikáció (M2M), a személyazonosság-kezelés, a Rich Communications Suite (RCS), a mobilinternet, a hozzáadott értéket biztosító szolgáltatások és a felhasználói élménymenedzsment területén.

 

A stabil felépítésnek, illetve a professzionális üzemeltető és karbantartó csapatnak köszönhetően a Huawei SingleSDB az elmúlt hat évben egyetlen alkalommal sem produkált komoly működési hibát, ezzel új minőségi mércét állítva fel az iparágban.

 

A Big Data korszaka lehetőséget nyújt a mobilszolgáltatóknak arra, hogy még több előnyre tegyenek szert az előfizetők adatainak elemzéséből, és hatékonyan felhasználják azokat saját szolgáltatásaik fejlesztéséhez. A Huawei SingleSDB ehhez olyan nélkülözhetetlen technológiát és funkciókat biztosít számukra, mint az egységes személyazonosság-kezelés, az adatösszevonás, a felhasználóközpontú adategyesítés, a dinamikus ügyfélgyűjtés vagy a keresőmotor. Ezen funkciók révén a szolgáltatók növelhetik működési hatékonyságukat, javíthatják a felhasználói élményt, valamint új üzleti lehetőségeket teremthetnek.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01