Group IT vezető az XAPT-nál

forrás: Prím Online, 2014. január 20. 14:30

Az XAPT Hungary folyamatosan bővülő csapata új IT vezetővel gazdagodott Holczinger Tamás személyében. A komoly tapasztalatokkal rendelkező, a szakmai berkekben ismert és elismert IT szakember Group IT Manager pozícióban segíti majd az XAPT informatikai csoportjának munkáját.

A hazai központtal rendelkező, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is jelenlévő XAPT, az elmúlt időszakban is jelentős növekedést produkált, valamint az LLP Dynamics akvizíciójából adódóan további 90 új munkatárssal és több mint 200 új ügyféllel bővült. Az új vezető a cégcsoport IT és SI (System Integration) csapatait vezeti majd, de részt vesz a növekedést szolgáló IT stratégia kialakításában és végrehajtásában is.  A szakember a felsővezetői csapat tagjaként szerepet vállal majd a stratégia kialakításában, a vállalati kultúra alakításában és a külső és belső erőforrások menedzselésében az informatikai és telekommunikációs területeken.

Holczinger Tamás programozóként kezdte pályafutását, majd a Nestlé, a Dreher és a Danone vállalatainál építette tudását az információtechnológia területén. Az XAPT-hoz az Interoll Europe IT menedzseri székéből érkezett, ahol az Európa területén tevékenykedő IT csoportok irányítása volt a feladata.

Kulcsszavak: CIO Xapt-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyesültek a hazai e-sport szervezetei a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

2023. szeptember 25. 12:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59