Itt vannak a Dell legjobb partnerei!

forrás: Prím Online, 2014. január 23. 10:51

A Dell, teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója az Iparművészi Múzeumban megrendezett Dell Partner Awards Gálán első alkalommal nyújtotta át a legjobb hazai partnerek és ügyfelek teljesítményét elismerő díjait. A vállalat a privatizációt követően még nagyobb hangsúlyt fektet a partnerekkel és ügyfelekkel való együttműködésekre, és a jövőben is hasonló közös sikerek megvalósítását tűzte ki célul. A stabil és megbízható partnerkapcsolatoknak, valamint a meglévő és az új ügyfelek bizalmának köszönhetően 2013 eredményes év volt Magyarországon a Dell számára.

A Dell 10 kategóriában, többek között a legjobb disztribútor, kiskereskedelmi, nagyvállalati, valamint viszonteladó partner kiemelkedő üzleti teljesítményét, illetve ügyfelei hűségét jutalmazta a Dell Partnerdíjjal.„2013 eseményekkel teli év volt a Dell számára. Visszatértünk gyökereinkhez és ahhoz a vállalkozó szellemhez, amely a történelem egyik leggyorsabban növekvő és legsikeresebb vállalatává tette a Dellt. Szabadjára engedjük a kreativitást és a magabiztosságot, melyek kultúránk alapköveit jelentik. Magánvállalatként továbbra is elsődleges célunk ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása és a piacvezető pozíció megtartása, amelyben számítunk partnereinkre, és értékeljük eredményeiket. Az átnyújtott díjak pontosan ezt az elismerést képviselik” – mondta Anja Monrad, Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets.

 


 

„Partnereink és ügyeleink hisznek bennünk, ezért közösen még jobb eredményeket érhetünk el. Ez egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük azokat, akikkel együtt arattunk sikert a magyar informatikai piacon. A régió egyik legjobban teljesítő országaként Magyarország kiemelt ország a Dell számára, az elért eredményekben pedig jelentős szerepe van partnereinknek” – mondta David Spruyt, CSB Sales Director Central & Eastern Europe, Dell, EMEA Emerging Markets.

 A szigorúan üzleti eredmények alapján történt elbírálás eredményeképpen a vállalat regionális és hazai vezetői 10 kategóriában nyújtották át az elismeréseket:


·    A legjobb disztribútor (Best Distributor): CHS Hungary Kft.
·    A legjobb preferred partner (Best Preferred Partner): Humansoft Kft.
·    A legjobb kiskereskedő/e-kereskedő partner (Best Retail / E-tail partner): Extreme Digital
·    Legjobb enterprise partner (Best Enterprise partner): SMP Hungary Kft.
·    A legjobb új viszonteladó (Newcomer): Best Byte
·    A legjobb kiskereskedő (Best Etailer): Laptopszalon Kft.
·    A leglojálisabb partner: (Loyalty): NK Services Kft.
·    Az év üzlete (Deal of the year) a NISZ projektért (National Info-communication Services): Getronics Magyarország Kft.
·    A legjobb márkaépítő (Best Brand Advocate): Laptop.hu
·    Az év innovációja: (Innovation of the year): OTP Bank Nyrt.

 

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyesültek a hazai e-sport szervezetei a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

2023. szeptember 25. 12:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59