Két új, Wi-Fi-s Nikon: COOLPIX S6800 és S5300

forrás: Prím Online, 2014. január 27. 10:15

A Nikon bejelentette a COOLPIX sorozat két új, Wi-Fi funkcióval rendelkező kompakt fényképezőgépét. Mindkettő hatékony, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelőt tartalmaz, amely gyenge fényben is képes részletgazdag képeket készíteni. Az elegáns, nagy teljesítményű, 16 megapixeles COOLPIX S6800 12x optikai zoommal és akár 24x Dynamic Fine Zoom funkcióval rendelkezik, a stílusos és karcsú, 16 megapixeles COOLPIX S5300 pedig 8x optikai zoommal van felszerelve, és akár 16x Dynamic Fine Zoom funkciót kínál.

Nikon COOLPIX S6800 – Ossza meg a különleges pillanatokat


A COOLPIX S6800 egyszerűvé teszi a különleges pillanatok megosztását: a gép beépített Wi-Fi funkciójával fényképeit közvetlenül átviheti intelligens eszközére. A beépített Wi-Fi révén intelligens eszközét a fényképezőgép távvezérlőjeként is használhatja, ami jól jön például önarcképek készítésénél. A csodálatos stílusú fényképezőgép karcsú váza nagy teljesítményű, 12x optikai zoomot és akár 24x Dynamic Fine Zoom funkciót rejt, így ön mindig közel kerülhet a történésekhez. Az utazásain készített képeket megoszthatja szeretteivel akár a világ túlsó feléről, akár a szomszéd utcából, és a felvételek már feltöltésük pillanatában felkelthetik a figyelmet.   

 A COOLPIX S6800 hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelőjének köszönhetően könnyedén készíthet lenyűgöző képeket még gyenge fényben is, továbbá egyetlen gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt. Az egyszerű kezelhetőség jóvoltából bármikor megörökítheti az ön körül zajló életet, a fejlett Glamour retusálás funkció pedig a kiváló portrékról gondoskodik. Közeli és csoportképekhez a fényképezőgép NIKKOR 12x optikai zoom objektívje nyújt segítséget a maga nagy látószögével és széles átfogásával (25–300 mm), amelyet a 24x Dynamic Fine Zoom funkció minőségromlás nélkül képes még tovább kiterjeszteni.

Szeretné megőrizni emlékezetében az imént megpillantott, lenyűgöző látványt? A COOLPIX S6800 segítségével kivételes minőségű, dinamikus, 360°/180° panorámaképeket készíthet a gép függőleges döntésével vagy vízszintes pánozásával, a gyors sorozatfelvétel jóvoltából pedig bármikor készen áll a fényképezésre, akármi is bukkan fel a látóterében. Az egymás után hét képet 8,4 kép/mp sebességgel rögzíteni képes, nagy sebességű fényképezési mód lélegzetelállító eredményt biztosít, különösebb erőfeszítés nélkül. A gép mikro-USB csatlakozóján keresztül pedig az akkumulátor is gyorsan tölthető.

A COOLPIX S6800 négy színben (fekete, vörös, fehér és rózsaszín) lesz kapható.

Nikon COOLPIX S5300 – A stílusos megosztás szolgálatában


A karcsú, stílusos, 16 megapixeles COOLPIX S5300 beépített Wi-Fi funkciójával egyszerűen megoszthatja felvételeit a közösségi oldalakon. A nagy látószögű (25–200 mm), 8x optikai zoommal és az akár 16x Dynamic Fine Zoom funkcióval könnyedén készíthet közeli képeket, amelyeket még erős napfényben is jól láthatóan jeleníthet meg a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn.Éjjel-nappal lenyűgöző élességű felvételeket rögzíthet a gép hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelője jóvoltából, amelynek képpontjai a lehető legnagyobb mennyiségű beérkező fényt fogadják, és így a nap bármely szakában tiszta képet állítanak elő. A megbízható stabilitásról a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó Vegyes VR (rázkódáscsökkentés) funkció gondoskodik. Egy gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt is, így mindig készen áll az emlékezetes pillanatok megörökítésére, akár fényképet, akár videót választ hozzá.

A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket, az automatikus átvitel funkcióval pedig az intelligens eszközre mentheti az elkészült felvételeket az egyszerű megosztás érdekében. Az igényes képfeldolgozás hívei a fejlett Glamour retusálás funkcióban 12 különféle effektus közül választhatnak, amelyek között megtalálható a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, sőt még különféle Rúzs árnyalatok is. Az ily módon tökéletesített portrékat ön is büszkén fogja majd megosztani.

A COOLPIX S5300 fekete és szilvakék színben lesz kapható.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38