Új taggal bővült az Epson tintasugaras nyomtatócsaládja

forrás: Prím Online, 2014. január 27. 11:09

Az Epson bemutatta XP-610-es tinatsugaras nyomtatóját, amely az Expression Premium kompakt család új modellje. A sokoldalú és könnyű otthoni nyomtatásra tervezett készüléket azoknak szánták, akik fotóstehetségüket szeretnék bemutatni egy minden igényt kielégítő Wi-Fi készülék segítségével.

Az új Epson Creative Print alkalmazás teret ad a kreativitásnak, a felhasználók készíthetnek üdvözlőkártyát, személyre szabhatják a nyomtatásra szánt anyagokat, valamint közvetlenül a Facebookról is nyomtathatnak képeket. Az alkalmazás kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatásával is.

 

Katharina Zimmermann, az Epson Europe termékmenedzsere kifejtette, hogy a modellt úgy alakították ki, hogy a vásárlók minden igényének megfeleljen, segítségével mindenki hatékonyan használhassa ki fotóstehetségét, és kiváló minőségű fényképeket és dokumentumokat nyomtathasson. Hozzátette, hogy a nyomtatót kimondottan egyszerű kezelni, és kis helyigényű is – minden, amire egy otthoni felhasználó vágyik.

 

A többi Expression Premium sorozatú nyomtatóhoz hasonlóan az XP-610 is rendelkezik az Epson Connect funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók fényképeiket és dokumentumaikat egyszerűen és gyorsan nyomtassák ki Wi-Fi segítségével okostelefonról vagy akár táblagépről is. A Wi-Fi Direct szolgáltatás még egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatást, mert a felhasználóknak nem szükséges vezeték nélküli hálózatra csatlakoztatni az eszközöket.

Az XP-610 használata egyszerű, két elöltöltős papíradagoló tálca könnyíti meg a váltást a fotó méretű és az A4-es nyomtatás között, közvetlenül nyomtathat CD vagy DVD lemezre is, a kétoldalas nyomtatás segítségével pedig papírt takaríthat meg a felhasználó. 

 

A készülékre a felhasználók a világ bármely pontjáról nyomtathatnak, ehhez elég elküldeni e-mailben a dokumentumokat és fényképeket a nyomtatónak, a Scan-to-Cloud szolgáltatás pedig lehetőséget nyújt a dokumentumok közvetlen beolvasására és mentésére a felhőalapú szolgáltatásokba.

 

A nyomtató az Epson Claria Premium Ink technológiáját használja, amely a pigmentalapú fekete tintát, festékalapú cián, bíbor, sárga és fekete tintákkal kombinálja, ennek köszönhetően egyaránt képes kiváló minőségű, tartós szöveges dokumentumok és magasfényű fotók nyomtatására, nagy részletgazdagsággal, mélyfeketékkel és látványos, élénk színekkel. Tökéletes megoldás az otthoni felhasználók számára.

A különleges, jegesmedvét ábrázoló csomagolásnak köszönhetően a felhasználók azonnal felismerhetik az XP-610 nyomtatóhoz való tintapatronokat. Az összes tintapatron kapható normál és XL méretben, és mindegyik dobozon szerepel a nyomtatható oldalak száma, amelynek segítségével könnyen kiválasztható a nyomtatási igényhez megfelelő tintapatron.

 

A nyomtató használatát megkönnyíti az intuitív, 6,4 cm-es, intelligens vezérlésű érintőképernyő. A felhasználóbarát, interaktív menü közvetlen fotónyomtatást biztosít memóriakártyáról és PictBridge kompatibilis eszközökről, számítógép használata nélkül. Az Epson Expression Premium XP-610 készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 49 000 forint.

 

Főbb jellemzők – Epson Expression Premium XP-610 

- Nyomtatás, szkennelés, másolás

- Claria Premium Ink – ideális a lenyűgöző, fényes fotók és az éles, kristálytiszta szövegek nyomtatásához

- Kompakt méret

- Epson Connect szolgáltatás (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver)

- A Google Cloud Print: lehetővé teszi a menet közben való nyomtatást okostelefonról vagy számítógépről

- Wi-Fi csatlakozás

- Wi-Fi Direct a vezeték nélküli nyomtatáshoz, hálózat nélkül

- Egyszerű beüzemelés az automatikus Wi-Fi-beállítással

- Kétoldalas nyomtatás

- 6,4 cm-es, intelligens navigációjú érintőpanel

- Két elöltöltős papíradagoló tálca a fotó méretű és az A4-es méretű papírokhoz

- Közvetlen nyomtatás CD vagy DVD lemezre

- Nyomtatási sebesség: percenként akár 32 oldal

- A burkolat színe – fekete

- Fekete-fehér nyomtatási mód – fekete-fehér szöveg nyomtatása akkor is lehetséges, ha a színes tintapatronok kiürültek


 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20