Képszerkesztő funkciót kapott a Twitter Android alkalmazása

Czipperer Dia, 2014. január 28. 14:53

Hétfőn megújult a Twitter Android applikációja, amely új lehetőséggel is gyarapodott. A felhasználók ezentúl szerkeszthetik fotóikat, mielőtt azokat megosztanák másokkal.

 

A Twitter egy blogposztban jelentette be a frissítést, amelyben Matt Belland, a Twitter mérnöke azt írja, hogy ezentúl egyszerűbben oszthatják meg és szerkeszthetik fotóikat a felhasználók.

 

A készített képeket a kívánt méretre vághatják, valamint forgatni is lehet ezeket, mielőtt megosztanák másokkal. A felhasználókat az applikáció arra is emlékezteti, hogy megemlíthetik barátaikat a feltöltött képeken.

 

Egy ideje a Twitter számára is egyre hangsúlyosabbak a képek. Tavaly októberben jelentek meg először az idővonalon a feltöltött képek és a Vine videók, majd decemberben közvetlen üzenetben is megoszthatóvá váltak az egyes képek.

 

 

 

A mostani frossítéssel az idővonal is átalakul. Ha nincsenek új Tweetek, akkor újratöltés után az ajánlott, legnépszerűbb témákat, posztokat látják a felhasználók, valamint javaslatokat arra nézve, hogy kit kövessenek (lásd a fentebbi képen).

 

A frissítés már elérhető a Google Play Store-ban.

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59