Miroslav Tyburec lett az OKI Magyarország ügyvezető igazgatója

forrás: Prím Online, 2014. február 4. 11:49

Az OKI Europe új regionális alelnököt nevezett ki a közép-kelet-európai régió élére, aki egy személyben az OKI Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatói posztját is betölti. A korábbi regionális alelnök, Piotr Novak az OKI-nál eltöltött 20 év után búcsúzik a vállalattól.

 

2014. január 1-i hatállyal a cseh származású Miroslav Tyburec vette át az OKI közép-kelet-európai régióért felelős alelnöki pozícióját. A 47 éves szakember Piotr Novakot váltja a régió élén, aki több mint 20 éven keresztül vett részt a vállalat irányításában.

 

Tyburec 1995-ben csatlakozott a cseh és szlovák leányvállalathoz pénzügyi menedzserként, 2007-től az értékesítési és marketingigazgatói feladatokat látta el, majd 2012-ben kinevezték a csehországi és szlovákiai iroda élére. A szakember regionális alelnökként továbbra is Prágából irányítja majd a vállalatot, de rendszeresen látogatni fogja a régió országait, köztük hazánkat is.

 

Megújult szerepkörében Miroslav Tyburec a magyarországi OKI kirendeltség ügyvezető igazgatói feladatait is ellátja, ugyanakkor az operatív ügyekben Tamás Loránd, az OKI regionális pénzügyi vezetője a döntéshozó.

 

„Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új ügyvezető igazgatójaként igyekszem támogatni a helyi csapatot abban, hogy tovább erősítsék az OKI jelenlétét Magyarországon, amely Csehországgal, Lengyelországgal, Görögországgal és Szlovákiával együtt a közép-kelet-európai régió kiemelt piacai közé tartozik. Meg vagyok győződve róla, hogy piaci részesedésünk növekedése és versenyképes termékkínálatunk révén tovább tudjuk erősíteni pozíciónkat a nyomtatógyártók élvonalában Magyarországon is” – mondta kinevezése kapcsán Miroslav Tyburec.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48