Samsung csúcstechnológiás kijelzők az ISE 2014 kiállításon

forrás: Prím Online, 2014. február 5. 09:34

A Samsung ma mutatja be a B2B kijelzőit az Integrated Systems Europe (ISE) nevű kiállításon, az Amszterdamban megrendezett B2B kijelzőket bemutató legnagyobb nemzetközi rendezvényen.

A Samsung a kiskereskedelmi egységekhez, irodákhoz, repterekhez és hotelekhez hasonló különféle felhasználói környezetre optimalizált megoldásokkal érkezett a kiállításra. A világ vezető elektronikai vállalata az „integrált, interaktív és inspiráló” mottó szellemében vázolta fel a kijelzőkkel kapcsolatos jövőképét a rendezvényen.

 

Strublik Sándor, a Samsung Electronics Magyar Zrt. B2B üzletágának vezetője elmondta: „2013 egy fantasztikus év volt a Samsung számára a professzionális AV üzletágon belül, különösen az LFD piacot illetően. Az ISE-n idén a 2014-re vonatkozó elképzeléseinket mutatjuk be: még fokozottabban szeretnénk integrálni az AV-t a kiskereskedelmi stratégiánkba a bolti környezetelemzésével, ezzel is tovább növelve a kiskereskedők által az új értékesítési környezetben generált bevételeket. Az új megoldásokra és újításokra vonatkozó vevői igény az elkövetkező években is a növekedés motorja lesz.”

 

A Samsung a „Samsung Smart Signage Platform” új verzióját is bemutatja: ez egy olyan digitális tartalomszolgáltató platform, amely még hatékonyabb üzleti környezetet teremt. A Smart Signage Platform az ISE 2013-on mutatkozott be, a tökéletesített verzióját pedig beépítették a Samsung nagy formátumú 2014-es kijelzőibe (LFD-ibe). Ez a még modernebb digitális tartalomszolgáltató platform az iparág első négymagos egychipes rendszerével (SoC) együtt segíti a Samsungot piaci jelenlétének erősítésében. A vállalat igyekszik az „integrált kijelzőire” összpontosítani a digitális tartalomszolgáltató piacon, amely a várakozások szerint több mint 20 százalékkal fog nőni (CAGR – összetett éves növekedési ráta) 2017-ig.

 

 

Az ISE 2014 kiállításon a Samsung standján az alábbi készülékek tekinthetők meg:

 

- Egy óriási „multivíziós torony”, amely a világ legjobb és legvékonyabb, 3,5 mm-es ultrakeskeny kávájával ellátott LFD-i (UD55D) közül 54-et tartalmaz – a vállalat ezzel az igazán remek kijelzővel nyűgözi le a közönséget.

- A látogatók a 95 hüvelykes LFD (ME95C) kijelzőn valós méretükben tekinthetik meg a termékeket, miközben a virtuális kirakatban szemezgethetnek az áruválasztékból. Az ISE kiállításon résztvevők azt is megtapasztalhatják, hogy milyen könnyű frissíteni például az éttermek napi kínálatát a Samsung Electronics kijelzői segítségével.

- A hotelszobának berendezett területen a közönség a vendégek által szabályozható televíziós tartalmakon keresztül tapasztalhatja meg a Samsung hotelekbe tervezett innovatív megoldásait.

- Egy szimulált repülőtér, ahol a látogatók megtekinthetik a Samsung LFD kijelzőin valós időben frissülő, a járatokkal kapcsolatos információkat, a legfrissebb időjárás-előrejelzéseket és egyéb hasznos adatokat. Ez a megoldás valós idejű, friss információkat szolgáltat az utazók számára a repülőjáratok menetrendjéről a reptereken.

- Egy még korszerűbb konferencia környezet, amelyben elektronikus hirdetőtáblák válthatják fel a hagyományos kivetítőket és kijelzőket. A Samsung 2013 decemberében vezette be a piacra a Magic IWB 3.0 megoldását, amely lehetővé teszi a kettőnél több LFD egyetlen egységként való használatát is, s ezzel a felhasználók közti együttműködés is hatékonyabbá válik, mivel megosztják tartalmaikat laptopjaik és táblagépeik segítségével.

- Hatékony munkakörnyezet, ahol a felhasználók egyszerre végezhetik a munkájukat, és vehetnek részt videokonferencián, mivel az UHD LFD képernyő 4 full HD-szintű részre osztható fel.

 

A Samsung sajtókonferenciát is tart a B2B média számára az ISE 2014 kiállításon, ahol bemutatja majd B2B stratégiáját, s az érdeklődők szeme elé tárja a jövőt, amelyben a kijelzők fokozatosan átalakítják az emberek életét azáltal, hogy egyre inkább összhangba hozzák azt az üzleti környezettel.  

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38