Panasonic LUMIX GH4 – minőségi fotózás, 4K videókészítés

forrás: Prím Online, 2014. február 8. 10:49

A Panasonic teganp megkezdte LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) masina a piacon, amely számos műszaki újdonságot tartogat, így maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is. 

Kompakt, könnyű, bírja a gyűrődést – a LUMIX DMC-GH4 ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszínen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektívek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kínál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatív filmeket is szeretnének készíteni. 

 

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabíró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), így ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készíteni.

 

 

A készülékékkel 4K videók is készíthetők – út közben, a szabadban, extrém körülmények között is. A LUMIX GH4 a ma elérhető legjobb választás a cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgépek piacán, amely új határokat nyit a professzionális fotózás és filmezés számára.

 

A készülék angol nyelvű specifikációja az alábbi linkre kattintva letölthető: GH4_Specification.xls

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46