Átalakul a Twitter

Új megjelenéssel kísérleteznek

Czipperer Dia, 2014. február 13. 13:27

Facebook és a Google+ dizájnjára hajazó megjelenést kaphat a jövőben a Twitter. A változásokat még tesztelik, de egy kép már kiszivárgott.

Egyelőre még nem tudni pontosan, milyen lesz a Twitter végleges kinézete, illetve, hogy valóban kap-e új megjelenést a mikroblog. Egyelőre olyan hírek jelentek meg a tervvel kapcsolatban, hogy átszabják a megjelenést, de még csak kísérleteznek.

 

A kártyás elrendezés egyre népszerűbb, ha ezt a Twitter is alkalmazza, akkor az egyes tweetek nem csak egymás alatt jelenhetnek meg, hanem jobbra, vagy balra a másiktól. Ezt a módszert alkalmazta a Facebook is, hiszen sokkal átláthatóbbá válik az adott felület.

 

Megjelent egy kép is egy fotómegosztó oldalon, ahol erősen a Facebookra hasonlító dizájn fogad minket, ám a Twitter a frissített megjelenést még nem kommentálta, így közel sem biztos, hogy hasonlóan néz majd ki a jövőben az oldal (lásd a képen). Ám, az átalakítás terve szinte biztosra vehető, hiszen már tavaly szeptemberben arról beszéltek, hogy egy kis csoport segítségével tesztelik majd az oldalon való változtatásokat.

 

 

Forrás: Techland.time.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01