Három üzemmód egy tabletben: Lenovo YOGA Tablet 10 HD+

forrás: Prím Online, 2014. február 25. 13:23

A Lenovo a 2014-es Mobile World Congress kiállításon bejelentette az új YOGA Tablet 10 HD+-t, egy több üzemmódú androidos eszközt, amely magasabb szintre emeli a Lenovo eredeti Yoga Tablet modelljét, prémium mobil élményt nyújtva a felhasználóknak. 

Új szolgáltatások emelik magasabb szintre a több üzemmódú tabletet

 

Míg az eredeti YOGA Tablet 10 megtörte a tabletek „egyendizájnját”, a YOGA Tablet 10 HD+ új, fejlett szolgáltatásokkal tökéletesíti a több üzemmódú tablet modellt. A vásárlók azonnal észlelni fogják, ahogy a tablet vonzó, ezüstszínű házba épített, 10,1 hüvelykes 20/20 Vision kijelzőjén valósággal kicsattannak a képek. Az 1920x1200 képpontos full HD felbontásnál a filmek és fotók kristálytisztán és valósághűen jelennek meg. Az új Smart Display technológiának köszönhetően a tablet automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz állítja be a képeket és a szöveget a képernyőn, így minden üzemmódban jobban kíméli a felhasználók szemét.

 

Mivel az eszközt a multimédiás tartalmak útközbeni megtekintésére tervezték, az appok és fájlok gyorsan töltődnek be az új, négymagos Qualcomm Snapdragon 400-as processzornak és a nagy tárolónak köszönhetően. Az Android 4.3-at futtató tablet gazdag Dolby hangzással, 10 pontos multitouch kijelzővel, az on-the-go technológiát támogató mikro USB porttal és opcionális billentyűzettel büszkélkedhet. Hogy az emlékeket még élesebb képeken lehessen megörökíteni, a YOGA Tablet 10 HD+-t új, nagyfelbontású, 8 MP-es hátoldali kamerával szerelték fel, amely ideális a barátok, családtagok és az élet fontos pillanatainak lefotózására.Három üzemmód egy tabletben

 

Az értékes szolgáltatásokkal telepakolt YOGA Tablet 10 HD+ megtartja azokat a dizájn és technológiai kulcselemeket, amelyeket a felhasználók olyannyira szeretnek az eredeti YOGA Tablet 10-ben, kezdve a hihetetlenül hosszú, 18 óráig terjedő akkumulátor üzemidővel1. A tablet védjegyének tekinthető három üzemmód – kézi, döntött és állvány – továbbra is minden helyzetben fokozza az eszköz használhatóságát. Az egyedülálló, henger alakú akkumulátortartó lehetővé teszi az eszköz kényelmes kézben tartását olvasáskor vagy a net böngészésékor, míg a döntött üzemmódban az asztalra helyezve jobb látószögben tekinthetők meg a tartalmak. Állvány üzemmódban a tablet akkumulátortartójából kihajtható új, továbbfejlesztett kitámasztó segítségével helyezhetik a felhasználók a tabletet. Az állvány üzemmód stabilabb módját kínálja a filmek és fotók élvezetének, mint amikor egy fedőlappal támasztják alá a tabletet, és a dőlésszög immár 30 és 80 fok között állítható be.

 

Csinálj több mindent a DOit appokkal

 

A Lenovo három DOit appja egyszerűvé teszi az adatok megosztását, szinkronizálását és védelmét a YOGA Tablet 10 HD+-on. A SHAREit-tel a felhasználók azonnal megoszthatják a képeket, videókat, zenei fájlokat, dokumentumokat, kapcsolati adatokat, sőt még az appokat is legfeljebb öt eszközzel, internetkapcsolat nélkül. Vezeték nélkül továbbítja az információt vagy akár saját magát is az eszközök között, akár 40-szer gyorsabban, mint a Bluetooth®. A SECUREit adatvédelmi eszközeivel optimalizálja és megóvja a felhasználók mobil adatait. Egyetlen érintéssel harcba küldhetjük a vírusok, a spam és a rosszindulatú kódok ellen, ha pedig a tabletet ellopják vagy elvesztik, a lopás elleni védelem blokkolja azt. A SECUREit adatőrként is funkcionál, és megakadályozza a felhasználó személyes adataihoz való jogosulatlan hozzáférést. További szolgáltatása, hogy a háttérben feleslegesen futó appok bezárásával gyorsítja a tablet működését.A személyes mentési asszisztensként tevékenykedő SYNCit a felhőbe menti a kapcsolati adatokat, a szöveges üzeneteket és a híváslistákat. A felhasználók visszaállíthatják a tartalmat tabletjükön vagy egy másik androidos eszközön. A SNAPit Camera speciális üzemmódjai (például a panoráma és a sorozatkészítés) minden korábbinál nagyobb rugalmasságot adnak a felhasználóknak a fényképezés terén. Lehetőség nyílik többek között nagylátószögű felvételek készítésére és a gyenge fényviszonyok közötti fotózásra, továbbá rendelkezésre állnak speciális szűrők és hatások is. A felhasználók az appon belül szerkeszthetik a fotókat: eltávolíthatják a nem kívánt objektumokat, sőt még animált GIF fájlokat is készíthetnek.
 

Kulcsszavak: táblagép Tablet PC Lenovo

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48