Négy hangszórós noteszgépeket mutatott be az Asus

Czipperer Dia, 2014. március 4. 11:15

Az Asus bemutatta N sorozatú, négy hangszórós noteszgépeit, amelyek 4- generációs Intel Core processzorokkal és SonicMaster Premium hangrendszerrel érkeznek.

Új masinákkal rukkolt elő az Asus. A noteszgépek közül (N550 és N750) elsőként az N550LF típusú modell érkezik hazánkba, amely teljes fém köntösben kerül piacra. Az N sorozat képviselői az első olyan noteszgépek, melyekben négy hangszóró található. A hangszórók minőségi teljesítményéről a SonicMaster Premium technológia gondoskodik, így valóban térhatású hangzást kapnak a felhasználók.

 

A készülékeket Intel Core processzorok hajtják, és NVIDIA GeForce grafikával rendelkeznek, amelyeken a legújabb DirectX 11-es játékok részletgazdagon futtathatók. Jó hír, hogy a gépek kijelzője tükröződésmentes, érintőképernyős IPS megjelenítő, amely Full HD felbontásra is képes (1080p). Az N550 egy 15,6 hüvelykes, 178 fokos betekintési szögű kijelzővel rendelkezik.

 

 

Az érintőképernyő nem csak azért előnyös, mert többféle módon is kezelhető a gép, hanem az ASUS érintőképernyő technológiája felülteljesíti az iparági szabványokat, ezzel még minőségibb élményt kínálva a fogyasztóknak.

 

A 4. generációs Intel Core processzorok pedig gyors és sima működést biztosítanak minden alkalmazás számára még akkor is, ha több feladattal terheljük egyszerre. 

 

Az exkluzív ASUS Super Hybrid Engine II tápfelügyeleti technológia nem csak az akkumulátoros használatot hosszabbítja meg, de arról is gondoskodik, hogy a gép két másodperc alatt magához térjen alvó módból. Emellé kéthetes készenléti idő társul, automatikus mentéssel, ez megakadályozza az adatvesztést. 

Az N sorozatú noteszgépek két hátrafelé szellőző ventilátorral vannak felszerelve, melyek hatékonyan vezetik el a hőt, és a zajokat is távol tartják. Így a működés stabilabb lesz, hűvösebb és csendesebb lesz a masina.

 

Az N550LF masina Intel Core i5-4200U processzorral 251 900 forintba kerül, míg Intel Core i7-4500U processzorral 283 400 forintért lehet megvásárolni.

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08