Tizennégy magyar cég a hannoveri CeBIT-en

MTI Sajtóadatbank, 2014. március 10. 15:03

Tizennégy magyar cég mutatkozik be Hannoverben a hétfőn megnyíló CeBIT információtechnológiai kiállításon a Nemzeti Külgazdasági Hivatal segítségével (HITA) - közölte a HITA.  A CeBIT a világ egyik legnagyobb nemzetközi informatikai szakvására, Európában pedig a legnagyobb, amelyen tavaly több mint 4 ezer kiállító és 285 ezer szakmai látogató vett részt a világ 120 országából.

A közlemény szerint március 10. és 14. között a HITA egy 74 négyzetméteres standon lehetőséget ad 14 magyar cégnek a nemzetközi bemutatkozásra, így egyebek között a Comfort-Solution Kft., a Dolphio Consulting Kft., a HUMANsoft Kft., az Inepex Kft., az Inventure Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft., a JobCTRL Kft., a KÜRT Zrt., a Loxon Solutions Zrt., a MOHAnet Mobilsystems Zrt., a Netlife Consulting, az ORION, a Precognox Kft., a Számlaközpont Zrt., és az Xdroid Kft.
 

Mint írták, a kiállítás ideje alatt valósul meg a Future Match elnevezésű üzletember találkozó is, a világ legnagyobb vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében. Az esemény kiváló alkalmat biztosít az információs és kommunikációs technológiai (IKT) területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, partnerek vagy k+f kapcsolatok felkutatásában.
 

A 2013-es Future Match-en 33 országból 370-en vettek részt és 1250 tárgyalást bonyolítottak le; idén 13 magyar cég képviselője regisztrált a szektor legjelentősebb kiállítása alatt megrendezendő programra.
 

A HITA a kiállító cégek mellett további húsz IKT-vállalat képviselői számára biztosított ingyenes belépőjegyeket - olvasható a közleményben.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38