Ismét lesz F8 fejlesztői konferencia

Czipperer Dia, 2014. március 11. 16:02

Három év kihagyás után idén újra lesz Facebook F8 fejlesztői konferencia. Ebben az évben április 30-án, San Franciscóban várják az érdeklődőket.

Közel három év kihagyás után újra lesz F8. 2011 szeptemberében tartotta meg a Facebook utoljára fejlesztői konferenciáját. Az idei eseményre több mint 1500 fejlesztőt várnak világszerte. Kicsit már nehéz felidézni, mit történt az utolsó eseményen, hiszen azóta már sok minden történt a vállalat háza táján. Akkor mutatták be a ma már minden felhasználó által ismert idővonalat (Timeline), valamint hivatalosan bejelentették az Open Graph technológiát.

 

Az idei konferencia azonban nem ezt az irányt képviseli majd. Ha minden igaz, a mostani esemény fókuszában a fejlesztők által használt technológiák állnak majd, és nem a nagy bejelentéseknek szentelik majd a hangsúlyt.

 

 

Ilya Sukhar – a Parse vezérigazgatója, aki a Facebook termékmenedzsere lett, miután a vállalatot bekebelezték – a Facebook fejlesztői blogján elmondta, hogy nagyon izgatott, hogy bejelentheti az F8 konferenciát. A fejlesztő központú esemény egy reggeli vitaindítóval kezdődik, majd négy technikai részlegre oszlik, melyek lefednek mindent, amit a Facebook és a Parse paltformok fejlesztéséről tudni kell, beleértve a legjobb gyakorlatokat és a reklámozási tippeket is. Lesz egy különleges részleg is, ahol azt veszik majd górcső alá, a fejlesztők hogyan tudják kihasználni a nyílt forráskódú technológiák előnyeit.

 

A vállalat az előadók névsorát még nem közölte, de az F8 hivatalos oldalán már lehet regisztrálni az eseményre.

 

Forrás: AllFacebook.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH

A videójátékok térhódítása ma már a társadalom széles köre számára érzékelhető jelenség. A játékok az elmúlt években a gyermekek és a felnőttek számára is népszerű kikapcsolódási formává váltak, éppen ezért a videójátékkal kapcsolatos pénzügyi műveletek kérdésére is érdemes néhány percet szánnunk. A játékosok, vagy „gamerek” ma már nem csupán a szoftverek vásárlásakor, de azokon belül is számos olyan bevételszerzési formával találkoznak, amely a nagyobb pénzügyi tudatosság kialakításának szükségességét jelzi számunkra.

2023. június 5. 19:06

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39