SUSE SolidDriver program a legújabb hardvereszközök gyors telepítéséért

forrás: Prím Online, 2014. március 14. 10:37

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újraindult a SUSE népszerű, Linux illesztőkhöz kapcsolódó partnerprogramja SUSE SolidDriver néven. A programnak köszönhetően az ügyfelek gyorsabban, kevesebb kockázat mellett vehetik használatba a legújabb hardvereszközöket Linux környezetben.

Néhány évvel ezelőtt a gyártók által szállított Linux kernelillesztők korántsem működtek olyan zökkenőmentesen és megbízhatóan, mint ahogy azt a vállalati ügyfelek elvárták. A SUSE ezért azon dolgozott, hogy kialakítsa a kernelillesztőkre vonatkozó kompatibilitási és támogatási specifikációkat, így egy olyan eljárást és átfogó eszközkészletet hozott létre, amely megbízható termékeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a SUSE Linux Enterprise rendszeren.

 

A SUSE SolidDriver program megszünteti a szükséges kernelillesztők telepítésével együtt járó nehézségeket és kockázatokat, ezáltal gyorsabbá teszi a SUSE Linux Enterprise rendszerrel használt új technológiák bevezetését, és egyszerű módszert kínál az ügyfeleknek a teljes mértékben kompatibilis és támogatott szoftverkódok kiválasztására.

 

 

Napjaink felgyorsult műszaki világában a szervezetek folyamatosan újabb és újabb hardvereket állítanak üzembe infrastruktúrájukban. Az új hardvereszközök használatához gyakran új, a gyártók által szállított kernelillesztők telepítésére van szükség, ami rengeteg ügyfélnél okoz aggodalmat. A SUSE Linux Enterprise rendszert használó ügyfelek azonban nyugodtan telepíthetik a külső gyártók Linux kernelillesztőit a SUSE SolidDriver programon keresztül, mivel annak szabványai garantálják a kernelillesztők ellenőrzött kompatibilitását és támogatottságát. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38