SUSE SolidDriver program a legújabb hardvereszközök gyors telepítéséért

forrás: Prím Online, 2014. március 14. 10:37

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újraindult a SUSE népszerű, Linux illesztőkhöz kapcsolódó partnerprogramja SUSE SolidDriver néven. A programnak köszönhetően az ügyfelek gyorsabban, kevesebb kockázat mellett vehetik használatba a legújabb hardvereszközöket Linux környezetben.

Néhány évvel ezelőtt a gyártók által szállított Linux kernelillesztők korántsem működtek olyan zökkenőmentesen és megbízhatóan, mint ahogy azt a vállalati ügyfelek elvárták. A SUSE ezért azon dolgozott, hogy kialakítsa a kernelillesztőkre vonatkozó kompatibilitási és támogatási specifikációkat, így egy olyan eljárást és átfogó eszközkészletet hozott létre, amely megbízható termékeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a SUSE Linux Enterprise rendszeren.

 

A SUSE SolidDriver program megszünteti a szükséges kernelillesztők telepítésével együtt járó nehézségeket és kockázatokat, ezáltal gyorsabbá teszi a SUSE Linux Enterprise rendszerrel használt új technológiák bevezetését, és egyszerű módszert kínál az ügyfeleknek a teljes mértékben kompatibilis és támogatott szoftverkódok kiválasztására.

 

 

Napjaink felgyorsult műszaki világában a szervezetek folyamatosan újabb és újabb hardvereket állítanak üzembe infrastruktúrájukban. Az új hardvereszközök használatához gyakran új, a gyártók által szállított kernelillesztők telepítésére van szükség, ami rengeteg ügyfélnél okoz aggodalmat. A SUSE Linux Enterprise rendszert használó ügyfelek azonban nyugodtan telepíthetik a külső gyártók Linux kernelillesztőit a SUSE SolidDriver programon keresztül, mivel annak szabványai garantálják a kernelillesztők ellenőrzött kompatibilitását és támogatottságát. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

A startupok jelentős része már prototípussal is rendelkezik

11 startuppal bővül Magyarország vezető nagyvállalati inkubátora, a Start it @K&H inkubációs program így 25 startuppal folytatja tovább működését. A startup világ fejlődése egyértelmű, hiszen a mostani csapatok komplex megoldásokkal, jellemzően már prototípussal érkeztek, így az inkubátorprogram is egyre inkább az akceleráció irányába mozdul el. Az újonnan bekerült csapatok többek között online orvosi tanácsadásra, tudatos hulladékmentes életmódra, vízválság elleni küzdelemre, és a város legjobb cukrásztermékeinek összegyűjtésére kínálnak megoldást.

2019. október 18. 15:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás