SUSE SolidDriver program a legújabb hardvereszközök gyors telepítéséért

forrás: Prím Online, 2014. március 14. 10:37

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újraindult a SUSE népszerű, Linux illesztőkhöz kapcsolódó partnerprogramja SUSE SolidDriver néven. A programnak köszönhetően az ügyfelek gyorsabban, kevesebb kockázat mellett vehetik használatba a legújabb hardvereszközöket Linux környezetben.

Néhány évvel ezelőtt a gyártók által szállított Linux kernelillesztők korántsem működtek olyan zökkenőmentesen és megbízhatóan, mint ahogy azt a vállalati ügyfelek elvárták. A SUSE ezért azon dolgozott, hogy kialakítsa a kernelillesztőkre vonatkozó kompatibilitási és támogatási specifikációkat, így egy olyan eljárást és átfogó eszközkészletet hozott létre, amely megbízható termékeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a SUSE Linux Enterprise rendszeren.

 

A SUSE SolidDriver program megszünteti a szükséges kernelillesztők telepítésével együtt járó nehézségeket és kockázatokat, ezáltal gyorsabbá teszi a SUSE Linux Enterprise rendszerrel használt új technológiák bevezetését, és egyszerű módszert kínál az ügyfeleknek a teljes mértékben kompatibilis és támogatott szoftverkódok kiválasztására.

 

 

Napjaink felgyorsult műszaki világában a szervezetek folyamatosan újabb és újabb hardvereket állítanak üzembe infrastruktúrájukban. Az új hardvereszközök használatához gyakran új, a gyártók által szállított kernelillesztők telepítésére van szükség, ami rengeteg ügyfélnél okoz aggodalmat. A SUSE Linux Enterprise rendszert használó ügyfelek azonban nyugodtan telepíthetik a külső gyártók Linux kernelillesztőit a SUSE SolidDriver programon keresztül, mivel annak szabványai garantálják a kernelillesztők ellenőrzött kompatibilitását és támogatottságát. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50