Az új Kingston SSD kapcsolja magasabb fokozatba az ASUS Zenbookot

forrás: Prím Online, 2014. március 19. 16:02

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette belső M.2 2260 SATA SSD-meghajtóját, amely az ASUS Zenbook UX301LA és UX301LAA számítógépeinek egyik fő egysége lesz. A vékony meghajtó azon következő generációs Kingston termékek közé tartozik, melyeket ultrabook készülékekhez, táblagépekhez és többfunkciós megoldásokhoz kínál az OEM gyártók számára.

A Kingston SSD megoldásának köszönhetően az Ultrabook számítógépek gyorsabban indulnak el és kapcsolnak ki, gyorsabbá válik az alkalmazások betöltése, megnő az akkumulátor üzemideje, valamint gyorsabban helyezhető alvó állapotba a számítógép. Az ASUS Zenbook UX301LA 128 GB-os Kingston M.2 2260 SATA SSD meghajtót használ. A Zenbook UX301LAA modellben két M.2 2260 SATA SSD található, a RAID 0 konfigurációnak köszönhetően pedig akár 256 GB-nyi tárhelyet biztosít a felhasználók számára. A 6 Gb/s átviteli sebességet kínáló SATA SSD karcsú formatervezése egyedülálló teljesítményt nyújt az Ultrabooknak. 

Y. C. Chen, az ASUS notebook termékekért felelős igazgatója kifejtette, hogy „a díjnyertes ASUS Zenbook a stílusos és elegáns formatervezést egyesíti a teljesítménnyel, a nagyszerű megjelenítéssel és a gazdag hangzással. A Kingston M.2 2260 SSD-meghajtójának köszönhetően pedig gyors és nagy teljesítményű számítógépünk páratlan informatikai élményt nyújt a felhasználók számára” . 

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az ASUS is legújabb OEM SSD-meghajtóinkat használja sok más iparági vezető partnerünkhöz hasonlóan, akik szintén az ügyfélszámítógépek és szerverek számára készült Kingston SSD-meghajtói mellett tették le voksukat” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

 

Kulcsszavak: ASUS ultrabook SSD Kingston

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a Samsung legújabb hordozható SSD-i

Érkeznek a T9 Hordozható SSD-k, a Samsung T-sorozatának legújabb modelljei. Az egyedi stílusú és hordozható kialakítású T9 meghajtót a modern memóriatechnológia egyik élvonalbeli vállalataként arra tervezték, hogy a felhasználók akár útközben is olyan gyors átviteli sebességű és nagy tárhelyű eszközön tudhassák biztonságban adataikat, amely a kényelmüket szolgálja. 

2023. október 4. 15:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38