Komplett 4G képes megoldásokkal rukkolt elő a ZyXEL

forrás: Prím Online, 2014. március 26. 16:20

A 4G LTE képes, távolról is menedzselhető eszközeivel komplex megoldást kínál különösen a kisvállalkozások és a végfelhasználók számára a ZyXEL. Routereit, mobil- és CPE eszközeit többek között a februári Mobil World Congress szakmai konferencián is bemutatta a gyártó.

A ZyXEL teljes LTE portfóliójának tagjai zökkenőmentes vezeték nélküli kapcsolódást ígérnek üzleti és magánfelhasználóik számára. Az LTE router sorozat támogatja a duális üzemmódot és többsávos kiterjedt hálózati lefedettség érhető el vele. Kedvező beállításainak köszönhetően nemcsak a 4G LTE hálózathoz csatlakozik, hanem a 3G módot is felismeri, így a még nem 4G kapcsolattal rendelkezőknek is biztosítani tudja a hálózati kapcsolódást. A továbbfejlesztett Quality of Service (QoS) minőségellenőrző rendszer és a ZyXEL Remote Protocol pedig hozzájárul a magas minőségű távoli hozzáférhetőséghez és menedzselhetőséghez.

 

A mindennapos felhasználói igényekre reagálva a márka továbbá kifejlesztette kompakt LTE hordozható routerét is (WAH7204). Az eszköz cserélhető akkumulátorral és a hozzáadott funkciókkal 24 órás folyamatos kapcsolatot biztosít. Ezzel egy olyan nagy sebességű, 4G LTE szolgáltatást kínál a felhasználók számára, amire a nagyobb sebességű adatátvitel és a megnövekedett lefedettség miatt a 3G eddig nem volt képes.

 

A kisvállalkozások számára ideális multi-WAN átjáró (SBG3600) rugalmas, a különböző internet csatlakozási felületekhez alkalmazkodó szolgáltatást kínál. Az átjáró VDSL2/ADSL2+ funkciójával, GbE WAN az SFP felületével, és egy beépített LTE modemmel segíti a kapcsolattartást a munkában.

A ZyXEL emellett egy UMTS CPE eszközt is bemutatott, melyet a legfrissebb 802.11ac technológiával látott el a gyártó. A fejlesztés során a fő cél a mobileszközök tehermentesítése, a lefedettség növelése és a különböző felhasználói rétegek kiszolgálása volt. Az eszköz tovább a DSL szolgáltatásokhoz vagy kábel hálózatokhoz rendelve csökkentheti a felmerülő költségeket.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09