Vodafone üzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

forrás: Prím Online, 2014. április 3. 13:14

Vodafone mobilkommunikációs szaküzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér érkezési oldalán. Ezzel a magyarországi mobilszolgáltatók közül egyedüliként jelenik meg a repülőtéren.

 

Megnyílt a Vodafone Airport üzlet a reülőtér érkezési oldalán, ahol a forgalomhoz igazodva  az átlagos napi 8-12 órás nyitva tartásnál hosszabb időben , naponta 13 órán át várják az ügyfeleket az idegen nyelveket beszélő munkatársak.

 

Az üzlet év 365 napján nyitva tart, amellyel a Vodafone elsősorban a Magyarországra érkezőknek kínál szolgáltatásokat, feltöltő kártyás csomagokat, de emellett felkészült az esetleg otthon felejtett töltők, fülhallgatók, hálózati átalakítók és egyéb kiegészítők pótlására is, így ezeknek a termékeknek a lehető legszélesebb választékával áll a vevők rendelkezésére.

 

 

Az üzletben a Vodafone Magyarország teljes kínálata elérhető, így előfizetések megkötésére is van lehetőség, illetve az érkezőkre való várás ideje alatt meg lehet ismerkedni a legújabb, legnépszerűbb okostelefonokkal, táblagépekkel.

 

Sokszor előfordul, hogy valakinek épp az utazás előtti percekben jut az eszébe, hogy elfelejtette befizetni a számláját, vagy nem töltötte fel az egyenlegét. Mivel a Vodafone Airport szaküzletben ez is megoldható, többet a Vodafone ügyfeleinek ez sem lesz probléma, csak át kell sétálniuk a repülőtér érkezési oldalára és ott mindent el tudnak intézni még az utazás előtt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59