Szakmai díjat nyert Pécs mobileszközöket használó imázskiadványa

forrás: Prím Online, 2014. április 11. 09:19

mobileszközökben rejlő lehetőségeket kihasználva mutatják be Pécset abban a kiadványban, amely az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. gondozásában jelent meg, és első díjat nyert az Iránytű 2014 - Turizmus Trend kommunikációs versenyén.

 

Az Iránytű 2014 - Turizmus Trend kommunikációs versenyének szakmai zsűrije a város imázs, területi marketing/print kategóriában az Irány Pécs Nonprofit Kft. „VISIT PÉCS SZELLEM/TÉR/KÉP” című kiadványát választotta az országban a legjobbnak. Ebben az alkotók párbeszédre buzdítva, interaktív megközelítésben mutatják be Pécset, a kultúra városát. Jelentős újításnak számítanak az oldalakon elhelyezett interaktív tartalmak, mint a dinamikus QR-kód, illetve a Layar mobilalkalmazás felületei, amelyek okostelefon vagy tablet segítségével varázsolják élővé a kiadványt.

 

A pécsi csapat (Kreatív.hu)

 

A QR-kódok segítségével zenéket hallgathatunk, a Layar alkalmazással pedig a tartalmakhoz kapcsolódó videoklipet nézhetünk meg mobileszközünkön. A multimédiás lehetőségek új dimenziót nyitnak a városmarketing, kiadványszerkesztés területén, hiszen egy nyomtatott kiadvány nemcsak írásban nyújt információkat az érdeklődők számára, hanem a városra jellemző egyéb impressziókat is átadhatja.

 

A Iránytű - Turizmus Trendet, a turisztikai vállalkozások kreatív marketing- és kommunikációs ötleteit díjazó versenyt, immár 10. éve rendezik meg. Az utazási irodák, nonprofit szervezetek (Tourinform, turisztikai hivatal, TDM-szervezet, egyesület), szállodák, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek idén hat kategóriában nevezhettek a megmérettetésre. A versengésre 60 pályamű érkezett a pályázatot meghirdető, a Turizmus Trend szaklapot is kiadó Professional Publishing Hungary központjába.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59