Új korszakot nyit a Sanoma a hazai e-kereskedelemben

forrás: Prím Online, 2014. április 15. 10:56

Magyarország második legnagyobb médiavállalata, a Sanoma Media Budapest Zrt. egyedülálló stratégiával segíti mostantól a hazai e-kereskedelem fejlődését.

A vállalat változatos portfóliójával havonta közel 5 millió magyar fogyasztót ér el. Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldalon eddig több mint 2500 hazai webáruház regisztrált, azzal a céllal, hogy vásárlásra kész és jól informált felhasználókat tereljen saját internetes üzletébe.

 

Az Olcsóbbat.hu elemzői, a vásárlók viselkedésének feltárása mellett ma már a webáruházak igényeit és lehetőségeit is egyre pontosabban le tudják írni. Az elmúlt hónapokban olyan új szolgáltatást tett elérhetővé a Sanoma az Olcsóbbat.hu partnerei számára, mely alapjaiban terjeszti ki a webáruházak lehetőségeit. A jövőben új, integrált online marketing megoldásokkal szolgálják ki a regisztrált webshopokat.


Az oldal eddigi egyik legismertebb versenyelőnye a hátterében rejlett: a Sanoma teljes online portfóliójával olyan vásárlókat érhet el a regisztrált webáruház, akiket más csatornán nem tudna. A jövőben, az új integrált online marketing megoldásoknak köszönhetően, a hazai piacon teljesen egyedi lehetőségeket kapnak az internetes boltok. Az új rendszerben a hazai webshopok könnyen és költséghatékonyan használhatják az vállalat e-mail üzletági és az AdBox szolgáltatásait.

 

A Sanoma Media e-mail üzletága, mely nemrég azzal a céllal alakult, hogy összefogja a Sanomán belüli eDM adatbázisokat, egy egységes hirdetési csatornát kínálva ezzel a hirdetőinek. A rendszer egy piac- és versenyképes csatornát biztosít, melynek része a Citromail.hu több mint 2 millió felhasználója, a Segmentad tranzakciókon épített közel 1 milliós adatbázisa, valamint a Sanoma vezető termékeinek (Nők Lapja Cafe, Startlap, stb.) feliratkozói állománya.

 

Az AdBox Affiliate Program egy új online hirdetési rendszer, amely lehetőséget biztosít a webáruházak számára, hogy a Sanoma széleskörű médiapartner-hálózatának segítségével népszerűsítsék ajánlataikat és teljesítmény alapú hirdetési megoldásokkal sokszorozzák meg megtérülő online megjelenési felületeiket.

 

Mostantól az Olcsóbbat.hu aktív partnerei nagy kedvezménnyel vehetik igénybe az e-mail üzletág szolgáltatásait, az AdBox rendszerében pedig sem regisztrációs, sem havidíjat nem kell fizetniük, ráadásul további kedvezményt kapnak a fizetendő jutalékból is.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

2023. október 2. 19:55

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

Elindult a Magyar Klímacsereprogram

A minden negyedik magyar háztartásban megtalálható klímaberendezések közül a nagy energiafogyasztásúak cseréje még gyorsabban térülhet meg a Magyar Klímacsereprogram segítségével.

2023. október 2. 16:53

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Évi egymillió forint támogatás – már lehet pályázni a Széchenyi-egyetem Gólya-ösztöndíjára

A győri Széchenyi István Egyetem elsőéves nappali tagozatos hallgatói számára kiírt ösztöndíj-pályázat ötven nyertes hallgatóját tíz hónapon át havi százezer forintos ösztöndíjjal segíti az intézmény tanulmányaiban.

2023. október 2. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38