Extrákkal jön hazánkba az Xperia Z2 és Z2 Tablet

Jövő hónapban érkezik a két új Sony üdvöske

Farkas Norman, 2014. április 16. 16:40

Már a hazai rajongóknak sem kell sokat várnia a Sony új prémium modelljeire, hiszen az Xperia Z2 csúcsmobil és az Xperia Z2 Tablet is elérhető lesz májustól Magyarországon. Mindkét modellt feldobják Szegedi Kata egyedi tokjai, sőt az okostelefonhoz ajándék Michael Jackson albumot kapnak a vásárlók.

A Sony közleménye szerint hamarosan hazánkba érkeznek az idei nagyágyúk az Xperia Z2 mobil és az Xperia Z2 Tablet képében. A jövevények premierjét a zene és a stílus jegyében turbózta fel a japán gyártó a lehető legjobb fogadtatás érdekében.

Szegedi Kata egyedi tokjaival ékeskednek

 

Szegedi Kata, a GLAMOUR Women of the Year legjobb divattervezője díjának idei győztese jellemzően sötét színekkel, különleges, ötletes szabásvonalakkal dolgozik. Tehetsége visszaköszön a frissességet és izgalmat sugárzó, egyedi tervezésű tokokból, melyek igazán stílusossá teszik az Xperia Z2 és Z2 Tablet készülékeket.

 

Szegedi Kata úgy nyilatkozott, hogy a tokok tervezése során a forma és a színek harmóniáját tartotta szem előtt, s azt, hogy ezek egységet alkossanak a prémium modellek megjelenésével.

Ajándék XSCAPE album Sony Xperia Z2 vásárlóknak

 

Az Epic Records a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal közösen hivatalosan is bejelentette az XSCAPE című album kiadását, amely a nemzetközi zenei ikon és a pop királyának új, eddig még nem hallott zeneszámait tartalmazza. A lemez május 13-ai megjelenésének alkalmából a Sony Mobile vásárlói az új Xperia Z2 okostelefonon az album digitális megjelenésének napjától ingyenes hozzáférést kapnak az Xperia Lounge alkalmazás segítségével. A hangzást a stúdió konzoljának és a központi monitorok segítségével optimalizálták az Xperia Z2 készülékre és a hozzá alaptartozékként járó MDR-NC31EM fejhallgatóra.

 

 

Az Xperia Z2 tulajdonosok egy érintéssel bekapcsolhatják ezeket az audio beállításokat a ClearAudio+ mód kiválasztásával. További hangolással kapcsolatos konfigurációkat lehet végrehajtani a készülékhez szabadon választható Bluetooth headset SBH-80 fejhallgatón. Az eredmény pedig egy olyan páratlan audiovizuális élmény, amelyet a zeneszerzők megálmodtak nekünk.

 

Elérhetőség

 

Sajnos nem derült ki a Sony közleményéből, hogy az Xperia Z2 Tablet pontosan mikor lesz elérhető hazánkban, de azt szerencsére elárulták, hogy az Xperia Z2 okostelefont májustól megtaláljuk a Telekom kínálatában.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08