Bővül a ThinkDigital videós kínálata

forrás: Prím Online, 2014. április 22. 15:28

Értékesítési megállapodást kötött a Thinkdigital és a Dailymotion online videóplatform. A sales house három országban bővíti kínálatát innovatív felületekkel.

Mostantól a Thinkdigital értékesíti a Dalymotion.com hirdetési felületeit a magyar, a román és a bolgár piacon. Ezzel újabb nemzetközi, prémium partnerrel bővül a sales house kínálata, amely a magyar piacon a Facebook kizárólagos értékesítési partnere a prémium hirdetési felületek tekintetében.

 

A francia központú Dailymotion.com minőségi videótartalmat kínál 150 millió felhasználója számára, akik havi szinten több mint 2,5 milliárd megtekintést generálnak. A Dailymotion.com tartalmai PC-n, internetre kapcsolt televízión, okostelefonon és táblagépen keresztül egyaránt megtekinthetőek.

 

Szabó Ákos, a Thinkdigital magyarországi country managere elmondta, hogy „Magyarországon a Dailymotion.com havi több mint egymillió egyedi látogatóval büszkélkedhet, és ezzel az egyik legnépszerűbb videós platform a piacunkon. A Thinkdigital számára azért fontos ez a megállapodás, mert általa tovább tudjuk bővíteni videós kínálatunkat. E téren a Facebook jó alapot jelent számunkra, ugyanakkor a bővülés elengedhetetlen. A digitális tartalmak egyre nagyobb hányadát adják az online videók, és ezzel a trenddel lépést kell tartaniuk a márkáknak is. Az is minket igazol, hogy Magyarország Európa élvonalában van az online videószegmens bővülési ütemét tekintve.”

 

A Dailymotion.com felületein a ma már sztenderdnek tekinthető preroll videó hirdetések mellett számos innovatív, a márkaépítést hatékonyan támogató hirdetési megoldás áll a hirdetők rendelkezésére.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05