Az LG LED fényforrásokkal segíti az SOS Gyermekfalvakat

forrás: Prím Online, 2014. április 24. 08:51

LED-re váltanak az SOS Gyermekfalvak az LG segítségével, a vállalat ugyanis villanykörte adománycsomaggal segíti a lakókat. Az adomány több mint 60 családnak működési költségeit csökkenti az energia megtakarításával.  

Az intézmény több mint 60 háztartásban — azaz közel 400 gyermek családjában — cserélheti ki hagyományos izzóit LG energiatakarékos LED-es villanykörtékre, amelyek áramfogyasztása mindössze egyötöde a hagyományos izzólámpákénak, vagyis mintegy 80%-os energiamegtakarítás érhető el a használatukkal. Az LG  adományából az SOS Gyermekfalvak kecskeméti, battonyai és kőszegi otthonainak világításait korszerűsítik a nappalikban, konyhákban és közösségi terekben, tehát azokban a helyiségekben ahol a legtöbbet ég a villany.

 

A dél-koreai gyártó LED villanykörtéinek kiemelkedő tulajdonsága, hogy a 60 wattos izzók helyettesítésére alkalmasak ugyanakkora fényleadással, csupán 12,8 watt energiafelhasználás mellett. Így ezek a fényforrások 80%-os energiamegtakarítást képesek elérni, ráadásul egészségbarát és természetes fényt bocsátanak ki, mellőzve a káros ultraibolya-, és infravörös sugarakat, valamint a higany felhasználást.

 

 

Ezen körték 25 000 óra üzemidővel működnek, így az adományozott 135 darab körte teljes üzemideje alatt várhatóan több mint 6 millió forint megtakarítást eredményez majd az SOS Gyermekfalvaknak, ami évente közel 400 000 forintnyi költségcsökkentés. A fényforrások a hosszú használati idejük végén is szinte azonos fényintenzitással, villódzás és vibrálás mentesen működnek.

 

Az LG légkondicionáló és energetikai megoldások divízió vezetője Jae Won Yu 2014. április 23-án adta át a 135 darab LED villanykörtét az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójának, Andri Diánának.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01