Költséghatékony Brother nyomtató termékcsalád a piacon

forrás: Prím Online, 2014. május 2. 08:48

Áprilistól Magyarországon is elérhető a legújabb Brother INK BENEFIT termékcsalád, amelynek tervezésekor a költséghatékony kellékanyag ellátás került fókuszba.

Az elmúlt években számos technikai újdonsággal jelentkezett tintasugaras termékek körében a nyomtató piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Brother. Ilyen volt az elforgatott nyomtatófej az egyik A3-as szériában, amelynek köszönhetően a készülék alapterülete kisebb méretűre csökkent, továbbá a tintás termékek világában egyedülállónak számító, 100 lap/perc nyomtatási sebességgel büszkélkedhető,  robusztus és óriási munkabírásról elhíresült  nyomtatója.

 

Mivel a vásárlók körében a vásárlás pillanatában igen meghatározó szempont, hogy  később mennyibe kerül a készülék fenntartása, így az idei innovációval a gyártónak tökéletesen sikerült a piac igényeit figyelembe véve, valamint a vásárlók kedvébe járva megújulnia.

 


A japán tervezésű széria méltán viseli az Ink Benefit nevet, hiszen számos előnyre tehet szert az a felhasználó, aki a Brother tintás eszközei mellett dönt. Az elsődleges, hogy a szuper nagy töltetű tintapatronokkal működő, megfizethető áron vásárolt készülék üzembentartása az eredeti tintapatronokkal is meggyőzően alacsony lapköltség mellett megvalósítható. Az új modellek segítséget nyújtanak otthoni felhasználóknak vagy kisirodai környezetben dolgozóknak, mivel akár 5x több nyomatot is készíthetnek az eszközökkel, extra költségek nélkül.

 

A sorozat első tagja, a DCP-J100 készülék, amelynek alapvető funkciói között szerepel a színes nyomtatás, másolás és szkennelés. A második a sorban a DCP-J105, amelyet Wi-Fi csatlakozás különböztet meg az alapmodelltől, majd következik az MFC-J200, amely az előbbi tulajdonságok mellett fax funkcióval és automata dokumentum adagolóval is rendelkezik.

 

DCP-J100
 

 

A Brother Innobella tinták tökéletes összhangban működnek a Brother eszközökkel, így használójuk a szuper nagytöltetű LC529XLBK fekete tintával akár 2400 oldalt, míg az LC525XLC/M/Y kék, magenta, sárga kellékekkel akár 1.300 oldalt is nyomtathat, s mindeközben professzionális megjelenésű dokumentumokat hozhat létre. (ISO/IEC 24711)

 

Azok a dokumentumok, amelyeket az Ink Benefit sorozat eszközeivel készítenek, szembeszállnak az idő okozta megrongálódással, így a felhasználónak nem kell aggódnia a nyomatok elhalványulása miatt. Az eredeti Brother Innobella tintapatronokat és papírt használva a színek valósággal életre kelnek és akár 100 év múlva fakulás-mentesek maradnak.

 

A fontos dokumentumok archiválása alapvető szempont a kisirodák életébe is. Az LC-529XL-BK fekete tintákkal a dokumentumok olvashatóak maradnak akkor is, ha a nyomatok a fény, víz és a hosszan tartó tárolás károsító hatásainak vannak kitéve. Mindezt kombinálva az alacsony lapköltséggel, az Ink Benefit széria ideális megoldást nyújt otthoni felhasználóknak és kisirodai környezetben dolgozóknak egyaránt, mivel kiváló minőségű nyomatokat készíthet megfizethető áron.

 

Az INK BENEFIT széria valamennyi tagjának  nyomtatási sebessége max. 27 lap/perc mono és max. 10 lap/perc színes nyomatok készítésekor. A felhasználóbarát LCD kijelző és az USB port segítik a feladatok gyors, rugalmas és könnyed megvalósítását, a szövegek és képek nyomtatási felbontása akár 6,000 x 1,200 dpi. A Control Centre 4 és a Nuance Paperport (utóbbi csak MFC-J200 esetén) szoftverek a készülékkel együtt érkeznek, amelyek egyszerűsítik a nyomtatási beállítások, fájlok és szkennelt anyagok kezelését és rendszerezését. Valamennyi modell rendelkezik az ENERGY STAR tanúsítvánnyal és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítéssel, amelyek az eszközök környezetbarát kialakítását és alacsony zajszintjét hivatottak igazolni.

 

 

MFC-J200

 

A DCP-J105 és MFC-J200 mobil eszközökkel történő használatát a Wi-Fi csatlakozás és az Apple AirPrint, Google Cloud Print, az ingyenesen letölthető Brother iPrint&Scan alkalmazások teszik még gyorsabbá és rugalmasabbá. Ezek lehetővé teszik azt a népszerű tendenciát, miszerint egyre többen töltik fel dokumentumaikat, fényképeiket és más fájlokat a "felhőbe". Így közvetlenül használhatja például a Dropboxot, mint online fájltárolási szolgáltatást vagy a Google Cloud Print  szolgáltatást. Utóbbi lehetővé teszi a dokumentumok nyomtatását Gmailről bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközön (okostelefon, laptop, PC, tablet).

 

DCP-J105
 

 

A Brother készülékek garanciája 2+1 évre terjeszthető ki a weboldalon történt regisztráció után.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59