Költséghatékony Brother nyomtató termékcsalád a piacon

forrás: Prím Online, 2014. május 2. 08:48

Áprilistól Magyarországon is elérhető a legújabb Brother INK BENEFIT termékcsalád, amelynek tervezésekor a költséghatékony kellékanyag ellátás került fókuszba.

Az elmúlt években számos technikai újdonsággal jelentkezett tintasugaras termékek körében a nyomtató piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Brother. Ilyen volt az elforgatott nyomtatófej az egyik A3-as szériában, amelynek köszönhetően a készülék alapterülete kisebb méretűre csökkent, továbbá a tintás termékek világában egyedülállónak számító, 100 lap/perc nyomtatási sebességgel büszkélkedhető,  robusztus és óriási munkabírásról elhíresült  nyomtatója.

 

Mivel a vásárlók körében a vásárlás pillanatában igen meghatározó szempont, hogy  később mennyibe kerül a készülék fenntartása, így az idei innovációval a gyártónak tökéletesen sikerült a piac igényeit figyelembe véve, valamint a vásárlók kedvébe járva megújulnia.

 


A japán tervezésű széria méltán viseli az Ink Benefit nevet, hiszen számos előnyre tehet szert az a felhasználó, aki a Brother tintás eszközei mellett dönt. Az elsődleges, hogy a szuper nagy töltetű tintapatronokkal működő, megfizethető áron vásárolt készülék üzembentartása az eredeti tintapatronokkal is meggyőzően alacsony lapköltség mellett megvalósítható. Az új modellek segítséget nyújtanak otthoni felhasználóknak vagy kisirodai környezetben dolgozóknak, mivel akár 5x több nyomatot is készíthetnek az eszközökkel, extra költségek nélkül.

 

A sorozat első tagja, a DCP-J100 készülék, amelynek alapvető funkciói között szerepel a színes nyomtatás, másolás és szkennelés. A második a sorban a DCP-J105, amelyet Wi-Fi csatlakozás különböztet meg az alapmodelltől, majd következik az MFC-J200, amely az előbbi tulajdonságok mellett fax funkcióval és automata dokumentum adagolóval is rendelkezik.

 

DCP-J100
 

 

A Brother Innobella tinták tökéletes összhangban működnek a Brother eszközökkel, így használójuk a szuper nagytöltetű LC529XLBK fekete tintával akár 2400 oldalt, míg az LC525XLC/M/Y kék, magenta, sárga kellékekkel akár 1.300 oldalt is nyomtathat, s mindeközben professzionális megjelenésű dokumentumokat hozhat létre. (ISO/IEC 24711)

 

Azok a dokumentumok, amelyeket az Ink Benefit sorozat eszközeivel készítenek, szembeszállnak az idő okozta megrongálódással, így a felhasználónak nem kell aggódnia a nyomatok elhalványulása miatt. Az eredeti Brother Innobella tintapatronokat és papírt használva a színek valósággal életre kelnek és akár 100 év múlva fakulás-mentesek maradnak.

 

A fontos dokumentumok archiválása alapvető szempont a kisirodák életébe is. Az LC-529XL-BK fekete tintákkal a dokumentumok olvashatóak maradnak akkor is, ha a nyomatok a fény, víz és a hosszan tartó tárolás károsító hatásainak vannak kitéve. Mindezt kombinálva az alacsony lapköltséggel, az Ink Benefit széria ideális megoldást nyújt otthoni felhasználóknak és kisirodai környezetben dolgozóknak egyaránt, mivel kiváló minőségű nyomatokat készíthet megfizethető áron.

 

Az INK BENEFIT széria valamennyi tagjának  nyomtatási sebessége max. 27 lap/perc mono és max. 10 lap/perc színes nyomatok készítésekor. A felhasználóbarát LCD kijelző és az USB port segítik a feladatok gyors, rugalmas és könnyed megvalósítását, a szövegek és képek nyomtatási felbontása akár 6,000 x 1,200 dpi. A Control Centre 4 és a Nuance Paperport (utóbbi csak MFC-J200 esetén) szoftverek a készülékkel együtt érkeznek, amelyek egyszerűsítik a nyomtatási beállítások, fájlok és szkennelt anyagok kezelését és rendszerezését. Valamennyi modell rendelkezik az ENERGY STAR tanúsítvánnyal és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítéssel, amelyek az eszközök környezetbarát kialakítását és alacsony zajszintjét hivatottak igazolni.

 

 

MFC-J200

 

A DCP-J105 és MFC-J200 mobil eszközökkel történő használatát a Wi-Fi csatlakozás és az Apple AirPrint, Google Cloud Print, az ingyenesen letölthető Brother iPrint&Scan alkalmazások teszik még gyorsabbá és rugalmasabbá. Ezek lehetővé teszik azt a népszerű tendenciát, miszerint egyre többen töltik fel dokumentumaikat, fényképeiket és más fájlokat a "felhőbe". Így közvetlenül használhatja például a Dropboxot, mint online fájltárolási szolgáltatást vagy a Google Cloud Print  szolgáltatást. Utóbbi lehetővé teszi a dokumentumok nyomtatását Gmailről bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközön (okostelefon, laptop, PC, tablet).

 

DCP-J105
 

 

A Brother készülékek garanciája 2+1 évre terjeszthető ki a weboldalon történt regisztráció után.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Igény szerint alakítható, kényelmes munkaállomás

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

2020. október 19. 14:59

A Philips sokoldalú interaktív érintőképernyőkkel bővíti B Line Monitor sorozatát

Az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelentette az új, SmoothTouch technológiával és tükröződésmentes bevonattal rendelkező kijelző képernyőit: a Philips 172B9TL (17 hüvelyk/43,2 cm) és a Philips 242B9TL (23,8 hüvelyk/60,5cm) modelleket.

2020. október 17. 16:20

Gördülékeny videókonferenciák a Dell új kijelzőivel

A Dell Technologies új kijelzői és az értekezletekre irányuló megoldásai segítik a kreatív szakemberek és az irodában dolgozók hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzését a hibrid munkakörnyezetben. 

2020. október 14. 15:16

Az új LaserJet Sorozat a HP legkisebb üzleti nyomtatóit hozza el

A HP bemutatta legújabb nyomtatási megoldásait és egyedi szolgáltatásait, amelyekkel a távoli munka és a kisebb rendelkezésre álló tér sem jelenthet akadályt a vállalkozások számára. A legújabb HP LaserJet Enterprise 400 nyomtatók remekül illeszkednek a megváltozott irodai környezetbe.

2020. október 9. 10:59

A kristálytiszta képi világ immár a hétköznapok része

A képernyő-specialista AOC bemutatja E2 sorozatának három új modelljét, amelyek magas elvárású de korlátozott költségvetésű vállalatokat/professzionális felhasználókat céloznak meg. Az E2 sorozat új „alap“ termékei közé a 80 cm-es (31,5 hüvelyk) QHD felbontású Q32E2N és a 4K (UHD) U32E2N modellek tartoznak. Plusz térre van szüksége? A 86,4 cm-es (34 hüvelyk) Q34E2A modell 1080p ultraszéles (21:9) IPS panelje az élénkségtől kicsattanó színeket és hatalmas szabad festővásznat kínál a munkához. A letisztult megjelenésű képernyő billenthető lábazattal, VESA felszerelési opcióval, valamint beépített hangszórókkal és a legfontosabb csatlakozókkal rendelkezik.

2020. október 3. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás