Költséghatékony Brother nyomtató termékcsalád a piacon

forrás: Prím Online, 2014. május 2. 08:48

Áprilistól Magyarországon is elérhető a legújabb Brother INK BENEFIT termékcsalád, amelynek tervezésekor a költséghatékony kellékanyag ellátás került fókuszba.

Az elmúlt években számos technikai újdonsággal jelentkezett tintasugaras termékek körében a nyomtató piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Brother. Ilyen volt az elforgatott nyomtatófej az egyik A3-as szériában, amelynek köszönhetően a készülék alapterülete kisebb méretűre csökkent, továbbá a tintás termékek világában egyedülállónak számító, 100 lap/perc nyomtatási sebességgel büszkélkedhető,  robusztus és óriási munkabírásról elhíresült  nyomtatója.

 

Mivel a vásárlók körében a vásárlás pillanatában igen meghatározó szempont, hogy  később mennyibe kerül a készülék fenntartása, így az idei innovációval a gyártónak tökéletesen sikerült a piac igényeit figyelembe véve, valamint a vásárlók kedvébe járva megújulnia.

 


A japán tervezésű széria méltán viseli az Ink Benefit nevet, hiszen számos előnyre tehet szert az a felhasználó, aki a Brother tintás eszközei mellett dönt. Az elsődleges, hogy a szuper nagy töltetű tintapatronokkal működő, megfizethető áron vásárolt készülék üzembentartása az eredeti tintapatronokkal is meggyőzően alacsony lapköltség mellett megvalósítható. Az új modellek segítséget nyújtanak otthoni felhasználóknak vagy kisirodai környezetben dolgozóknak, mivel akár 5x több nyomatot is készíthetnek az eszközökkel, extra költségek nélkül.

 

A sorozat első tagja, a DCP-J100 készülék, amelynek alapvető funkciói között szerepel a színes nyomtatás, másolás és szkennelés. A második a sorban a DCP-J105, amelyet Wi-Fi csatlakozás különböztet meg az alapmodelltől, majd következik az MFC-J200, amely az előbbi tulajdonságok mellett fax funkcióval és automata dokumentum adagolóval is rendelkezik.

 

DCP-J100
 

 

A Brother Innobella tinták tökéletes összhangban működnek a Brother eszközökkel, így használójuk a szuper nagytöltetű LC529XLBK fekete tintával akár 2400 oldalt, míg az LC525XLC/M/Y kék, magenta, sárga kellékekkel akár 1.300 oldalt is nyomtathat, s mindeközben professzionális megjelenésű dokumentumokat hozhat létre. (ISO/IEC 24711)

 

Azok a dokumentumok, amelyeket az Ink Benefit sorozat eszközeivel készítenek, szembeszállnak az idő okozta megrongálódással, így a felhasználónak nem kell aggódnia a nyomatok elhalványulása miatt. Az eredeti Brother Innobella tintapatronokat és papírt használva a színek valósággal életre kelnek és akár 100 év múlva fakulás-mentesek maradnak.

 

A fontos dokumentumok archiválása alapvető szempont a kisirodák életébe is. Az LC-529XL-BK fekete tintákkal a dokumentumok olvashatóak maradnak akkor is, ha a nyomatok a fény, víz és a hosszan tartó tárolás károsító hatásainak vannak kitéve. Mindezt kombinálva az alacsony lapköltséggel, az Ink Benefit széria ideális megoldást nyújt otthoni felhasználóknak és kisirodai környezetben dolgozóknak egyaránt, mivel kiváló minőségű nyomatokat készíthet megfizethető áron.

 

Az INK BENEFIT széria valamennyi tagjának  nyomtatási sebessége max. 27 lap/perc mono és max. 10 lap/perc színes nyomatok készítésekor. A felhasználóbarát LCD kijelző és az USB port segítik a feladatok gyors, rugalmas és könnyed megvalósítását, a szövegek és képek nyomtatási felbontása akár 6,000 x 1,200 dpi. A Control Centre 4 és a Nuance Paperport (utóbbi csak MFC-J200 esetén) szoftverek a készülékkel együtt érkeznek, amelyek egyszerűsítik a nyomtatási beállítások, fájlok és szkennelt anyagok kezelését és rendszerezését. Valamennyi modell rendelkezik az ENERGY STAR tanúsítvánnyal és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítéssel, amelyek az eszközök környezetbarát kialakítását és alacsony zajszintjét hivatottak igazolni.

 

 

MFC-J200

 

A DCP-J105 és MFC-J200 mobil eszközökkel történő használatát a Wi-Fi csatlakozás és az Apple AirPrint, Google Cloud Print, az ingyenesen letölthető Brother iPrint&Scan alkalmazások teszik még gyorsabbá és rugalmasabbá. Ezek lehetővé teszik azt a népszerű tendenciát, miszerint egyre többen töltik fel dokumentumaikat, fényképeiket és más fájlokat a "felhőbe". Így közvetlenül használhatja például a Dropboxot, mint online fájltárolási szolgáltatást vagy a Google Cloud Print  szolgáltatást. Utóbbi lehetővé teszi a dokumentumok nyomtatását Gmailről bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközön (okostelefon, laptop, PC, tablet).

 

DCP-J105
 

 

A Brother készülékek garanciája 2+1 évre terjeszthető ki a weboldalon történt regisztráció után.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27