Új Xerox nyomtató a pénzügyi szektornak

forrás: Prím Online, 2014. május 8. 09:12

Kifejezetten a biztosító társaságok, a pénzügyi szervezetek, illetve az egészségügyi intézmények igényeire szabták a fejlesztők a Xerox Phaser® 4622 fekete-fehér nyomtatót, amelynek a két legfőbb jellemzője a hatékonyság és a magas szintű biztonság.

Nagy munkabírású készülék a Xerox Phaser® 4622, amely alig több mint hét másodperc alatt készíti el az első nyomatot, ugyanakkor a berendezés maximális sebessége eléri a 65 lap per perces gyorsaságot.. A készülék hatféle papírméret kezelésével, kétezer lapos adagoló kapacitással, 1200x1200 dpi felbontással, illetve az egyedi igényekre szabható beállításokkal áll a felhasználók rendelkezésére, akik afelől is nyugodtak lehetnek, hogy a dokumentumaik nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A Phaser® 4622-t ellátták a Secure Print alkalmazással, amely csak az egyéni kód megadását követően oldja fel a nyomtatás blokkolását.A vállalatok fenntarthatósági törekvéseit szintén maximálisan támogatja a Xerox nyomtatója. Az alapbeállításként elérhető kétoldalas, illetve a „több oldal egy lapra” nyomtatási funkciók hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb papírt használjanak a vállalkozások, ezzel csökkentsék a dokumentumkezelési költségeiket és a termelt hulladékot.A Xerox Phaser® 4622 fekete-fehér nyomtató már Magyarországon is elérhető 2014. májusától.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38