Leköszön posztjáról a Samsung mobildizájnért felelős vezetője

Czipperer Dia, 2014. május 10. 09:24

Lecserélik a Samsung mobildizájnért felelős vezetőjét, Chang Dong-hoont, miután számos kritika érte a debütálás óta a vállalat zászlóshajó mobilját, a Galaxy S5-öt.

A Reuters számolt be arról, hogy új vezető kerül a Samsung mobildizájn csapatának elére. A részleg alelnöke, Lee Min-hyouk veszi át a korábbi vezető, Chang Dong-hoon helyét. Lee nevéhez fűződik többek között a Galaxy szériák dizájnkoncepciója. Chang továbbra is a dizájn központban fog dolgozni a Desing Strategy Team vezetőjeként, amely a vállalat átfogó tervezési stratégiájáért felel.
 

Chang Dong-hoon

 

A váltás oka, hogy Galaxy S5 számos kritikát kapott a megjelenés óta. A fogyasztók hiányolták az ütős hardveres újításokat, és a készülék olcsó kinézetű műanyag borítása sem nyerte el tetszésüket.
 

Az új vezető, Lee Min-hyouk

 

Biztosat nem tudni annak kapcsán, hogy a Samsung végre elszakad-e a régóta használt műanyag borítástól, és végre beáll a konkurencia sorába, akik csúcsmodelljeiket már fémházas borítással készítik. Ám, az utóbbi időben szárnyra kaptak a pletykák a Galaxy S5 utójáról. Ahogy arról már a Kütyü Magazinon mi is beszámoltunk, hamarosan érkezhet a készülék továbbfejlesztett verziója a piacra, a Galaxy S5 Prime, amely az S5 hiányosságait hivatott kiküszöbölni, többek között a fémházas borítást és a QHD megjelenítőt.

 

Forrás: Reuters.com; Képek: techtree.com, reuters.com; phonearena.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59