A HyperX memóriák támogatják az Intel új processzorait és lapkakészletét

forrás: Prím Online, 2014. május 13. 12:02

A HyperX, a Kingston divíziója bejelentette, hogy három memória-termékcsaládja – a FURY, a Genesis és a Predator – az új, negyedik generációs Intel  Core i5 és i7 processzorokkal, illetve az Intel 9-es sorozatú lapkakészlettel kompatibilis, kétcsatornás memória kiteket kínál.

Az Intel termékeivel kompatibilis HyperX memóriák 8 GB, 16 GB és 32 GB-os, két- vagy négycsatornás kiszerelésben, 1333 MHz és 2800 MHz közötti órajellel érhetők el. A kétcsatornás működést támogató készletek teljes listája itt tekinthető meg. A HyperX memóriák teljes körű tesztelésen esnek át, a modulokhoz élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.
 A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39