Nyomdaipar: valódi előnyt ígér a Xerox Versant 2100

forrás: Prím Online, 2014. május 13. 15:41

Az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagépet azzal a szándékkal fejlesztette a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán.

Az automatizált színkezelési rendszerrel rendelkező Xerox Versant 2100 felbontás tekintetében messze továbbmegy a szokásos elvárások teljesítésénél. Az új Ultra HD felbontás – amely jelenleg egyedülállónak számít a dokumentumkezelési iparágban – harmonikus színátmeneteket, élesebb képeket, szövegeket és grafikákat biztosít a felhasználóknak. A berendezés nagyobb precizitást garantál a renderelési folyamat során is. A Xerox EX és EX-P Print Server 10 bit-ig skálázható 1200x1200 dpi felbontása 300 százalékkal több színárnyalatot tud megjeleníteni, mint a jelenlegi sztenderd, a 600x600 dpi-s, 8 bit-es megoldás. A képminőség magas színvonalára pedig az alacsony olvadáspontú EA száraz tinta a biztosíték, amely folyamatos igénybevétel mellett is egyenletesen viszi fel a színeket a felületre.


A Xerox Versant 2100 flexibilisen működtethető, a legkülönfélébb nyomtatási feladatok beállításai gyorsan elvégezhetőek a szoftveres alkalmazásai - Xerox EX, EX-P 2100 és a Xerox FreeFlow® Print Server – révén. Az sem okoz gondot, ha a hagyományostól eltérő felületeket akarunk megnyomni vele, mivel poliésztert, vinylt, illetve egyéb speciális médiákat is könnyedén kezel.


A berendezést a Xerox szakemberei különböző opcionális megoldásokkal látták el (Xerox FreeFlow  Core, XMPie StoreFlow), amelyek gondoskodnak róla, hogy az előkészítő lépésektől, az optimalizált feladat megoldásokon keresztül, a professzionális utómunka fázisokig minden művelet zökkenőmentesen, az erőforrásokkal való takarékoskodás maximális figyelembevételével menjen végbe. A Xerox Stock Library Manager segítségével a felhasználó könnyedén és akár előre megadhat új papírbeállításokat. Az esetleges meghibásodások pedig gyorsan kiküszöbölhetőek a Xerox Connect Advantage Services bekapcsolásával, amely számos problémát proaktívan megold az alapos és széleskörű diagnosztikai technológiai háttérnek köszönhetően.


A Xerox Versant 2100 a magas szintű technikai megoldások mellett további hasznos támogatást is nyújt: a felhasználók a Xerox’s ProfitAccelerator Digital Business Resources háttéranyagainak használatával olyan információkhoz juthatnak hozzá, amelyekkel még eredményesebben menedzselhetik a hozzájuk beérkező megrendeléseket.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38