Ingyenes firmware-frissítések a Canon Mopria-tanúsítványú nyomtatóihoz

forrás: Prím Online, 2014. május 16. 14:12

A Canon ingyenes firmware-frissítéseket kínál  hét Mopria tanúsítvánnyal rendelkező multifunkciós i-SENSYS lézernyomtatóhoz és egy multifunkciós PIXMA tintasugaras nyomtatóhoz, hogy egyszerűbbé és kényelmessé tegye a nyomtatást a mobileszközökről.

A frissítések lehetővé teszik majd, hogy a Canon eszközök automatikusan észleljék a Mopria tanúsítvánnyal rendelkező okostelefonok, táblagépek és mobileszközök Wi-Fi jelét. Ahhoz, hogy a felhasználók a mobileszközről nyomtassanak, egyszerűen csak ki kell választaniuk a képernyőn megjelenő észlelt nyomtatót. A Mopria™ tanúsítványos, otthoni munkahelyek és kis-közepes méretű vállalatok számára készült multifunkciós termékcsalád a következő Canon modelleket tartalmazza: i-SENSYS MF8580Cdw, MF8550Cdn, MF8540Cdn, MF8280Cw, MF8230Cn (értékesítés kezdete: 2013. május), illetve MF6180dw, MF6140dn (értékesítés kezdete: 2014. március). A Canon otthoni felhasználók számára készült PIXMA MG7150 multifunkciós nyomtatójához (értékesítés kezdete: 2013. szeptember) is lesz firmware-frissítés.


A mobilos nyomtatáshoz eddig a nyomtató gyártója által készített alkalmazásokat kellett a mobil eszközökre telepíteni. A felhasználók mostantól könnyebben használhatják a vezeték nélküli nyomtatást a mobileszközökön bárhol és bármikor — otthon, a munkahelyen vagy útközben. A jövőben a Mopria™-tanúsítványos nyomtatók száma nőni fog.


A Mopria Alliance alapító tagjaként a Canon az elsők között kezdte el a Mopria™-tanúsítványos termékek fejlesztését. A Canon továbbra is azért dolgozik, hogy a nyomtatást a lehető legegyszerűbbé tegye a felhasználók számára, miközben tovább bővíti Mopria™-tanúsítványos termékei körét.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59