Megérkezett a HTC One mini 2

forrás: Prím Online, 2014. május 16. 13:24

A HTC bemutatta a HTC One család legifjabb tagját, a HTC One mini 2-t. A 4,5”-es HD kijelzővel, 13MP-es hát- és 5MP-es előlapi kamerával felszerelt készülék HTC Sense™ 6-tal és HTC BlinkFeed™-del együtt a HTC One (M8) kialakítását és élményét költözteti át kompakt formába.

“Méreteinél és keskenyedő széleinél fogva a HTC One mini 2 tökéletesen illeszkedik tenyerünkbe vagy zsebünkbe, így használni és kézben tartani is élmény.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.A szépség családi vonás
A formaterv, amivel a HTC megnyerte az egyik legrangosabb dizájn díjat is (iF gold product design award, 2014), a HTC One mini 2 esetében is adott. A finoman ívelt hátlap és a csiszolt szürke borítás elegáns külsőt kölcsönöz a készüléknek.

Az 5MP-es előlapi kamerával már első próbálkozásra is jó minőségű önarcképet, szelfit készíthetünk, hiszen a kamera időzítőjének köszönhetően mindenki felkészülhet a fotózásra. A Touch Up segítségével apróbb változtatásokat végezhetünk a fotón, mint például a bőr kisimítása, piros szem eltüntetése, miközben az arcbőr továbbra is természetesnek hat.

HTC BoomSound™ - kis készülék, nagy hanggal
Méretei ugyan szerényebbek a HTC One (M8)-hoz képest, de a HTC BoomSound technológiának köszönhetően a HTC One mini 2 esetében is ugyanolyan erőteljes, tiszta, élénk hangon szólalnak meg a zenék, videók, játékok. A két előlapi sztereó hangszóró és a HTC One (M8)-ban is megtalálható erősítő a mélytől a magas hangokig a teljes tartományban kiváló minőségben szól.HTC BlinkFeed™ - Minden, ami érdekel, élőben a kezdőképernyőn
A HTC BlinkFeed segítségével több, mint 1000 tartalomszolgáltató hírei közül választhatjuk ki a preferált témákat és hírforrásokat, így személyre szabott hírfolyamot hozhatunk létre a kezdőképernyőn, kiegészítve a népszerű közösségi oldalak bejegyzéseivel, posztjaival.

Megosztás és közös munka a Zoe™-val
A 13 MP-es kamerával készített fotók és kisfilmek Zoe Highlight videó formájában is megjelennek. Ezeket a HTC Zoe alkalmazáson és a közösségi oldalakon keresztül barátainkkal is megoszthatunk, akik a Remix segítségével hozzáadhatják saját fotóikat, videóikat, zenéiket.

A HTC One mini 2 2014 júniusától érhető el Magyarországon grafitszürke, ezüst és arany színben.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38