Enteriőrtervező pályázatot indít az LG

forrás: Prím Online, 2014. május 19. 08:15

Az LG Electronics (LG) a Design Plus kiállítás keretében enteriőrtervező pályázatot hirdetett, amelyre a méltán népszerű ívelt LG OLED TV ihlette otthonbelső tervvel lehet nevezni július 15-ig.

Napjainkban a szórakoztatóelektronikai eszközök otthonunk szerves részét képezik. Mivel a tér fókuszában lévő tévékészülék képes hatást gyakorolni a körülötte lévő atmoszférára, fontos hangsúlyt fektetni arra, miként is helyezzük el otthonunk terében. Érdemes a színek, bútorok, tapéták és textíliák világával összhangban lévő szórakoztatóelektronikai cikkeket választani, amelyek mind minőségük, mind formatervezésük végett szebbé teszik a lakást, és harmonikus egységet alkotnak a többi berendezési tárggyal.

A most kihirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázat célja, hogy kihívás elé állítsa az enteriőrtervezőket — lakberendezőket, belsőépítészeket, formatervezőket — és a megszokott gyakorlattól eltérve, a tévé inspirálta belső tereket tervezzenek. Most a főszerepet az átlátszó, légies talpra helyezett, mindössze 4,3 mm vékony, ívelt OLED TV készülék játssza, amely végtelen kontraszttal és a legmélyebb fekete színnel ajándékozza meg a nézőket.

„OLED TV-nk mind technológiáját, mind ívelt, kecses, újszerű formavilágát tekintve olyan kiemelkedő darabja lehet egy lakásnak, amelyet érdemes a hozzáillő enteriőrrel kiemelni és érvényesíteni. Kíváncsian várjuk a szakemberek és a lelkes érdeklődők terveit egyaránt arra vonatkozólag, hogy ők miként képzelik el az ívelt OLED TV inspirálta teret. A nyertesek kiválasztásának fő szempontja az, hogy a pályázó a készülék ívelt, karcsú formavilága ihlette stílust milyennek képzeli el, és hogyan képes azt megjeleníteni a belső tér további elemeiben, illetve képes-e harmonikus módon középpontba helyezni a készüléket” — mondta Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere, és a pályázat szakértőkből álló zsűrijének egyik tagja.

„A pályázat remek lehetőséget kínál arra, hogy a tervezők bebizonyítsák rátermettségüket a formák, színek és hangulatok egyedi értelmezésére, sokszínű kreativitásuk demonstrálására és egyúttal valódi elismerést szerezzenek munkájuknak” – nyilatkozta a témában Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, aki a nívós pályázat zsűrijét is vezeti.

Az LG által meghirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázatra 2014. május 22-től július 15-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre pedig a neves szakemberekből összeállított zsűri részvételével, július 17-én kerül sor. A nyertes a legújabb LG ívelt OLED TV, egy 55EA970V modell tulajdonosa lesz, a második helyezett díja pedig egy LG G Pad 8.3 táblagép. A közönség is szavazhat az általa legjobbnak ítélt tervre: a közönségdíj egy LG CINEMA Screen formatervezésű Smart 3D televízió, míg a szavazók között egy LG G Pad tablet és 2 db LG Pocket Photo hordozható fotónyomtató talál gazdára.

További információ a www.lg.hu/oledstilus weboldalon érhető el, továbbá itt tölthetők fel a pályaművek is.
 

Kulcsszavak: pályázat OLED TV LG

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

2020. június 25. 11:20

Hatodik alkalommal aratott sikert az ABB egyetemi női mentorprogramja

Az ABB Kft. immáron a hatodik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat legalább öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika, automatizálás, mechatronika területéről. 

2020. június 15. 11:40

Idén is keresik az év informatikai vezetőjét

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2020-ban is kiírja az év Informatikai vezetője pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint díjjal ismerje el az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Informatikai vezető munkáját. A díjat 2002 óta (korábban Év CIO-ja) ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság, amelyre az informatikai vezetőket (CIO, CTO, CDO, Fejlesztési vezető, Innovációs vezető, stb.) jelölhetik szakmai szervezetek, cégek valamint zsűritagok egyaránt. 

2020. június 10. 14:33

Alkotó teenagerek

A 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny zsűrije 99 benyújtott pályázat közül választott ki 10 díjazott projektet, valamint 11 témát kiemelt dicséretben részesített.

2020. június 9. 17:38

Lezárult a HiperSuli tananyag-fejlesztő pályázat első szakasza!

Tegnap éjfélkor ért véget a HiperSuli digitális tanári tananyagfejlesztő-pályázatának első szakasza, ami a Telenor minden várakozását felülmúlva, összesen 66 pályázó részvételével és 198 beérkezett pályázattal zárult!

2020. május 28. 12:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás