Enteriőrtervező pályázatot indít az LG

forrás: Prím Online, 2014. május 19. 08:15

Az LG Electronics (LG) a Design Plus kiállítás keretében enteriőrtervező pályázatot hirdetett, amelyre a méltán népszerű ívelt LG OLED TV ihlette otthonbelső tervvel lehet nevezni július 15-ig.

Napjainkban a szórakoztatóelektronikai eszközök otthonunk szerves részét képezik. Mivel a tér fókuszában lévő tévékészülék képes hatást gyakorolni a körülötte lévő atmoszférára, fontos hangsúlyt fektetni arra, miként is helyezzük el otthonunk terében. Érdemes a színek, bútorok, tapéták és textíliák világával összhangban lévő szórakoztatóelektronikai cikkeket választani, amelyek mind minőségük, mind formatervezésük végett szebbé teszik a lakást, és harmonikus egységet alkotnak a többi berendezési tárggyal.

A most kihirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázat célja, hogy kihívás elé állítsa az enteriőrtervezőket — lakberendezőket, belsőépítészeket, formatervezőket — és a megszokott gyakorlattól eltérve, a tévé inspirálta belső tereket tervezzenek. Most a főszerepet az átlátszó, légies talpra helyezett, mindössze 4,3 mm vékony, ívelt OLED TV készülék játssza, amely végtelen kontraszttal és a legmélyebb fekete színnel ajándékozza meg a nézőket.

„OLED TV-nk mind technológiáját, mind ívelt, kecses, újszerű formavilágát tekintve olyan kiemelkedő darabja lehet egy lakásnak, amelyet érdemes a hozzáillő enteriőrrel kiemelni és érvényesíteni. Kíváncsian várjuk a szakemberek és a lelkes érdeklődők terveit egyaránt arra vonatkozólag, hogy ők miként képzelik el az ívelt OLED TV inspirálta teret. A nyertesek kiválasztásának fő szempontja az, hogy a pályázó a készülék ívelt, karcsú formavilága ihlette stílust milyennek képzeli el, és hogyan képes azt megjeleníteni a belső tér további elemeiben, illetve képes-e harmonikus módon középpontba helyezni a készüléket” — mondta Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere, és a pályázat szakértőkből álló zsűrijének egyik tagja.

„A pályázat remek lehetőséget kínál arra, hogy a tervezők bebizonyítsák rátermettségüket a formák, színek és hangulatok egyedi értelmezésére, sokszínű kreativitásuk demonstrálására és egyúttal valódi elismerést szerezzenek munkájuknak” – nyilatkozta a témában Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, aki a nívós pályázat zsűrijét is vezeti.

Az LG által meghirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázatra 2014. május 22-től július 15-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre pedig a neves szakemberekből összeállított zsűri részvételével, július 17-én kerül sor. A nyertes a legújabb LG ívelt OLED TV, egy 55EA970V modell tulajdonosa lesz, a második helyezett díja pedig egy LG G Pad 8.3 táblagép. A közönség is szavazhat az általa legjobbnak ítélt tervre: a közönségdíj egy LG CINEMA Screen formatervezésű Smart 3D televízió, míg a szavazók között egy LG G Pad tablet és 2 db LG Pocket Photo hordozható fotónyomtató talál gazdára.

További információ a www.lg.hu/oledstilus weboldalon érhető el, továbbá itt tölthetők fel a pályaművek is.
 

Kulcsszavak: pályázat OLED TV LG

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A fiatalok kezében a jövő a Megoldások a holnapért kihíváson

A Megoldások a holnapért program célja a legjobb jövőformáló ötletek megtalálása mellett a diákok készségfejlesztése, ezért idén minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetnek a képzésre a szervezők. Az 50 legjobb csapat egy online tanulási és közösségi platformon keresztül sajátíthatja el a jövőtervezés és design thinking alapjait. A szakértői videók, kérdezz-felelek alkalmak és a kitöltendő feladatok elengedhetetlen tudással vértezik fel a diákokat, és egyben irányt mutatnak, hogy a legjobb 8 csapat közé kerülhessenek a Samsung és az EdisonKids közös kihívásán.

2023. április 5. 12:53

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39