Felhőből is elérhetőek az SAP analitikai megoldásai

forrás: Prím Online, 2014. május 26. 08:23

Felhőbe költöztette analitikai megoldásait az SAP. A szoftvercég óriási adatfeldolgozási képességű felhő infrastruktúra megoldásába, az SAP HANA Enterprise Cloud platformba integrált analitikai eszközök havidíj ellenében, vagy meglévő licencek becserélésével vehetők igénybe.

Az analitikai megoldások lefedik az üzleti intelligencia, a vizualizáció, az előrejelzés, a vállalati teljesítmény menedzsment, a GRC (irányítás, kockázat és megfelelés-kezelés) területeket.

A piacon már elérhető szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vállalatok hardverberuházás nélkül, gyors használatbavétel mellett elemezzék adatvagyonukat.

A szoftvergyártó a bejelentés kapcsán hangsúlyozta, elkötelezett abban, hogy ügyfeleinek bármilyen módon elérhetővé tegye analitikai megoldásait, az azonos szintű funkcionalitás, támogatás, agilitás biztosítása mellett. 

Az SAP továbbá kiemelte, hogy a Gartner piackutató már öt éve illeti a vállalatot az üzleti intelligencia és analitikai szegmens piacvezetőjeként.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05