Életre kelti a nyomatokat a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 11:38

A Xerox most debütáló fejlesztésével messze túllép a nyomtatás hagyományos keretein. A FreeFlow® Digital Publisher megoldás a dokumentumok elérhetőségét és felhasználhatóságát kiterjeszti a digitális csatornákra is. A vállalat - együttműködve a GTxcel-lel - olyan alkalmazást biztosít, amellyel a nyomtatott anyagok többek közt videóval, képekkel, vagy éppen internetes hivatkozásokkal egészíthetőek ki és tehetőek közzé a világhálón. A kibővített tartalomszolgáltatás célja az érdeklődés felkeltése, az erősebb érzelmi hatás és a részletesebb információk átadása.

A Xerox automatizált munkafolyamat szoftvere, a FreeFlow Core segítségével a FreeFlow® Digital Publisher alkalmas arra, hogy a felhasználók saját elképzeléseik szerint összeállítsák egy dokumentum offline és online verzióját. Utóbbi esetében az intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül könnyedén, gyorsan kivitelezhető a print változat digitális „átalakítása”. Az alkalmazás előnye, hogy éppúgy használható kisebb nyomdai szolgáltatóknál, mint a professzionális nyomdai munkák kivitelezőinél.

A FreeFlow® Digital Publisher által létrehozott digitális dokumentumok mobilra is optimalizálhatóak, és azonnal letölthetőek az Apple iTunes-ból, a Google Playből, illetve az Amazon App Store-ból. Ugyanakkor minden online dokumentum esetében szabályozható a hozzáférés, és lehetőség van utánkövetésre is. A beépített mérőeszközök révén folyamatosan monitorozható az adott publikáció olvasottsága, megismerhető a kattintások pontos száma, vagy az elérés által generálható bevétel.

A FreeFlow® Digital Publisher már Magyarországról is elérhető.

 

További érdekességek, bemutatók itt:

 

Kulcsszavak: nyomtatás Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39