Életre kelti a nyomatokat a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 11:38

A Xerox most debütáló fejlesztésével messze túllép a nyomtatás hagyományos keretein. A FreeFlow® Digital Publisher megoldás a dokumentumok elérhetőségét és felhasználhatóságát kiterjeszti a digitális csatornákra is. A vállalat - együttműködve a GTxcel-lel - olyan alkalmazást biztosít, amellyel a nyomtatott anyagok többek közt videóval, képekkel, vagy éppen internetes hivatkozásokkal egészíthetőek ki és tehetőek közzé a világhálón. A kibővített tartalomszolgáltatás célja az érdeklődés felkeltése, az erősebb érzelmi hatás és a részletesebb információk átadása.

A Xerox automatizált munkafolyamat szoftvere, a FreeFlow Core segítségével a FreeFlow® Digital Publisher alkalmas arra, hogy a felhasználók saját elképzeléseik szerint összeállítsák egy dokumentum offline és online verzióját. Utóbbi esetében az intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül könnyedén, gyorsan kivitelezhető a print változat digitális „átalakítása”. Az alkalmazás előnye, hogy éppúgy használható kisebb nyomdai szolgáltatóknál, mint a professzionális nyomdai munkák kivitelezőinél.

A FreeFlow® Digital Publisher által létrehozott digitális dokumentumok mobilra is optimalizálhatóak, és azonnal letölthetőek az Apple iTunes-ból, a Google Playből, illetve az Amazon App Store-ból. Ugyanakkor minden online dokumentum esetében szabályozható a hozzáférés, és lehetőség van utánkövetésre is. A beépített mérőeszközök révén folyamatosan monitorozható az adott publikáció olvasottsága, megismerhető a kattintások pontos száma, vagy az elérés által generálható bevétel.

A FreeFlow® Digital Publisher már Magyarországról is elérhető.

 

További érdekességek, bemutatók itt:

 

Kulcsszavak: nyomtatás Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38