Fény derült az IFS titkára

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 16:37

Martin Gunnarsson, a vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő IFS kutatásért és stratégiáért felelős igazgatója a napokban arról beszélt egy rendezvényen, hogy mi a titka a sikernek. Mint mondta két dolog van, ami kell a sikerhez, legyen szó a sportról, a zenéről, a szerelemről, az üzletről vagy bármiről: ezek a szenvedély és a bátorság.

A szenvedély tölti fel az embert energiával, hogy ne adja fel, a bátorság pedig ahhoz kell, hogy higgyünk az ötletünkben, az elképzelésünkben. Mint elmondta, cége az IFS teljes mértékben függ a munkatársaik és partnereik szenvedélyétől és bátorságától. Ugyan a siker mérhető számokban, de ugyanolyan fontos, hogy a munkavállalók megállják és megtalálják a helyüket a munkában, mert ez a hosszú távú siker alapja.

Talán ezért is került az IFS Svédországban az első tíz közé a legjobb munkahelyek listáján, ráadásul az ötödik egymást követő évben folyamatosan. Roger Arnroth, az IFS HR igazgatója szerint azért remek munkahely az IFS, mert pozitív kultúrája van a cégnek; az alkalmazottak bíznak a menedzsmentben és általános, hogy a vezetők jó kapcsolatot ápolnak a kollégákkal. Az is hozzájárul a sikerhez, hogy a cégnél mindenki szereti a munkáját, és büszke arra a termékre vagy szolgáltatásra, amit előállítunk. A cégnél olyan a munkakultúra, hogy a munkatársak segítenek egymásnak, megosztják a kihívásokat egymással.

De vannak más fontos összetevői is a sikernek. A társaságnál mindenki nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket, folyamatosan törekednek a megújulásra, keresik a fejlesztendő területeket, hogy a társaság minden nap előre tudjon lépni.

Nincs ez másként az IFS magyar leányvállalatánál sem. Az IFS Hungary Kft. legutóbb márciusban végzett ügyfelei bevonásával egy 360 fokos felmérést, amelynek keretében minden munkatárs értékelte saját magát, vezetőit, közvetlen munkatársait, valamint az ügyfelek is értékelték a munkatársakat – tudtuk meg Weiszbart Zsolttól, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatójától.

Forrás: http://blogs.ifsworld.com/2014/05/ifs-in-the-hall-of-fame/

Kulcsszavak: vállalatirányítás IFS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mindent kézben tartunk

A tesztcsövet a centrifugába kell helyezni, a komponenst a korrekciós pozícióba, a csomagot a szállítószalagra: a legtöbb munkafolyamatban szükség van rá, hogy megfogjuk, majd valahová áthelyezzük a tárgyakat. A modern rendszerekben ezeket a pick-and-place műveleteket automatizált megfogók végzik. Ezeknek több millió egymást követő mozdulat során ugyanolyan erőteljesen és finoman, precízen és megbízhatóan kell működniük. Az ehhez szükséges erőt egyre inkább villanymotorok biztosítják: amilyen például a FAULHABER BX4 egysége. A Zimmer Group többek között a laboratóriumi folyamatok automatizálására is gyakran használt új GEP2000 sorozatú megfogóinál is ezt a megoldást választotta.

2022. május 19. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24