Ingyenes Wifi Hajdúszoboszló főterén

forrás: Prím Online, 2014. június 2. 08:49

Megújulét Hajdúszoboszló főtere, és ingyenes Wifivel is találkozhatnak az odalátogatók. A Hősök terén működő, Invitel_Szabadon névre hallgató hálózat május 29-étől elérhető, és teljesen ingyenes.

A társaság Hajdúszoboszló megújult főterén is elérhetővé tette Invitel_Szabadon névre keresztelt megoldását, amely azon túl, hogy további lehetőséget kínál a helyieknek a vezeték nélküli internetezés nyújtotta előnyök élvezetére, hasznos segítséget jelent a fürdővárosba látogató turisták számára is. A Hősök terén május 29-től elérhető Wifi-hozzáférést bárki jelszó nélkül, térítésmentesen használhatja okostelefonjáról, táblagépéről vagy hordozható számítógépéről.

 

Az Invitel az elmúlt évben már több, a szolgáltatási területén elhelyezkedő jelentősebb település forgalmas közterületén épített ki ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférést. Elsőként tavaly szeptemberben vált elérhetővé az Invitel_szabadon hálózat Gödöllő főterén, ezt követte decemberben a veszprémi és ceglédi fejlesztés, majd januárban Gyulán folytatódott a projekt. 

 

Az Invitel a csomagjait is megújította, melyről bővebben itt tájékozódhatnak.

Kulcsszavak: Wi-Fi internet Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01