Világszínvonalú gördeszkapályát épített a Vodafone Budapesten

forrás: Prím Online, 2014. június 9. 09:16

A Vodafone Firsts program keretében pénteken egy nemzetközi gördeszkás rendezvénnyel avatták fel a budapesti Görzenál világszínvonalú pályáját. Európa egyik legnagyobb skate- és szabadidő parkjának felújításával több száz, vagy ezer magyar gördeszkás álma vált valóra.

Az évek óta egyre elhanyagoltabb pálya felújításában az a brit Four One Four cég működött közre a Vodafone felkérésére, amely többek között részt vett a 2012-es londoni olimpia megnyitó ünnepségének előkészítésében, valamint számos nagy nemzetközi BMX és gördeszkás világverseny, illetve bemutató szervezésében. Az új pálya mintegy 700 négyzetméter első osztályú orosz nyírfa borítást kapott, az alapja rétegelt lemezből és épületfából készül, így maga pálya halk, a szerkezete miatt stabil, időtálló és természetesen megfelel minden biztonsági elvárásnak is.

 

 

„Nagy örömmel támogattuk Balázst álmának megvalósításában és reményeink szerint az inspiráló filmek elkészítésével, a Görzenál felújításával, az immár nemzetközi szintű skatepark létrehozásával hozzájárulhattunk a budapesti deszkás közösség megerősítéséhez egyben reméljük, hogy egy az eljövendő generációk számára is élvezetes helyet hoztunk létre Budapesten” - mondta Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márka igazgatója. 

 

Az immár minden érdeklődőt váró pálya remekül vizsgázott pénteken este, amikor egy pénzdíjas verseny, keretében hazai és brit deszkások mérték össze a tudásukat egy nagyszabású show keretében. Felújításával Jassek Balázs „gördeszkás forradalmár”, a Vodafone Firsts projekt első magyar résztvevője és több száz magyar gördeszkás álma vált valóra. Mint Balázs elmondta, Budapesten a korábbi pálya elavulásával és a beruházások elmaradása miatt a gördeszkázás szinte törvényen kívüli tevékenység lett Budapesten, így egyre nehezebb lett megfelelő és biztonságos módon űzni ezt a roppant népszerű sportot.

 

 

Balázs ezért a Vodafone-nal karöltve, a Vodafone mobiltechnológiáját kihasználva összehozta a budapesti gördeszka közösséget, hogy együtt mutassák be, hogyan néz ki Budapest gördeszkás szemmel. Jassek Balázs hitvallása szerint a gördeszkázás maga a szórakozás és a szabadság. Balázs abban bízik, hogy a Görzenál pályájának felújítása, valamint a most elkészült filmek újra beindítják a deszkás életet Budapesten, de a világ minden táján bemutatják, hogy milyen szép Budapest és milyen jó gördeszkázni. 

 

Kulcsszavak: sport CSR Vodafone

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás