Futball üzemmód a Samsung tévéken

Horváth László, 2014. június 13. 14:04

A Samsung 2014-es készülékeit úgynevezett Futball móddal egészítette ki a foci vb apropóján. Így a néző akkor sem marad le a kulcs pillanatokról, ha éppen nem tudott a képernyőre figyelni, hiszen a készülék AutoHighlights funkciója minden kiemelkedő eseményt rögzít. Ez azoknak is hasznos lehet, akik nem akarnak a meccsek miatt éjszakázni.

 

Sok focirajongó számára az az igazán felejthetetlen élmény, ha stadion lelátójáról nézheti a meccset. A Samsung gondolt azokra is, akik otthonuk kényelmében szeretnék a világ futball eseményeit követni. A Samsung 2014-es televízióiban már elérhető a Futball mód névre keresztelt megoldás, amely a kijelző képét minden szempontból a focinézéshez optimalizálja, így olyan, mintha a néző tényleg a meccsen lenne. Élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt pedig olyan érzést kelt, mintha a szurkoló tömegben ülne. A néző a képernyő egyes választott területeire rá is közelíthet, így jobban beláthatja mikor, mi történik a pályán, például ellenőrizheti, hogy volt-e les vagy sem.

 

 

A Futball mód AutoHighlights funkciójának köszönhetően a készülék folyamatosan figyeli a kommentátor beszédét, a stadion hangváltozásait. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat, hogy a néző újra lejátszhassa. A Futball mód jól jöhet azoknak a szurkolóknak is, akik nem akarnak egész éjszaka fent maradni, hiszen az úgynevezett PVR funkcióval rögzítheti és visszajátszhatja az élő meccseket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12