Az orosz piac legnagyobb szereplőjét vásárolta fel a foodpanda

forrás: Prím Online, 2014. június 19. 10:12

Messze a legnagyobb ételrendelő platformmá vált a foodpanda Oroszországban, hiszen felvásárolta az orosz Delivery Clubot. A két nagy cég közösen több mint 2500 partnerétteremmel rendelkezik 18 orosz nagyvárosban. A 2009-ben alapított Delivery Club eddig kifejezetten csak a helyi piacra koncentrált, míg a foodpanda már a világ 45 országában jelen van.

A foodpandáé lett az orosz Delivery Club. A felvásárlás kapcsán Anna Shkirina, a cég ügyvezető igazgatója elmondta:„A Delivery Club az online ételrendelés igazi úttörőjének számít Oroszországban, az elmúlt évek során sikerült egy remek céget felépítenünk, mely rendkívül erős vásárlói körrel rendelkezik. Most izgatottan várjuk a következő időszakot, hiszen célunk egy következő szintre lépni a foodpanda segítségével. Terveink szerint erősítünk a marketingtevékenységünkön, valamint továbbra is a lehető legjobb szolgáltatást szeretnénk nyújtani mind vásárlóinknak, mind partnereinknek” .

 

Arany László, a magyarországi foodpanda ügyvezető igazgatója hozzátette: Azzal, hogy egyesült az orosz foodpanda és a Delivery Club, még több helyen és nagyobb választékkal érhető el szolgáltatásunk. Ez is alátámasztja törekvésünket, miszerint a foodpanda minden országban piacvezető szerepet kíván betölteni, egyszerű és gyors szolgáltatást nyújtva vásárlóinak.”

 

A foodpanda 2015-re 50 országra szeretné kiterjeszteni szolgáltatását, így az év hátralévő részében még 5 további piaci belépést tervez. A startup azonban nem csak új piacokat kutat fel, hanem a már meglévő piacokon való jelenlétét is erősíti. Az orosz bővülést várhatóan egy intenzív dél-kelet ázsiai terjeszkedés követi majd a jövőben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét a Process Solutions az első a könyvelő cégek rangsorában

A Process Solutions (PS), hazánk egyik vezető számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó vállalata a BBJ listájának 2022-es adatai alapján már 16. éve őrzi piacvezető szerepét a könyvelő cégek között. Szalai András, partner, ügyvezető igazgató, a BBJ piaci panelbeszélgetése keretében elárulta, milyen jövőt alakító trendekre kell figyelni, és melyik területeken szeretnének változtatni a számviteli vezetők 2023-ban.

2023. március 21. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48