Új OptiPlex All-in-One modellek a Delltől

forrás: Prím Online, 2014. június 26. 10:15

A Dell bemutatta az OptiPlex termékcsalád legújabb tagjait, a 3030 All-in-One és a 9030 All-in-One modelleket. Az OptiPlex 3030 All-in-One a biztonság, felügyelet és megbízhatóság elegyét biztosítja a vállalatok számára, helytakarékos kialakítása és érintőképernyője pedig alkalmassá teszi az iskolai, osztálytermi használatra is. A kompakt, nagy teljesítményű 23 hüvelykes OptiPlex 9030 All-in-One jó választás, ha kevés hely áll rendelkezésre.

A vállalatoknak egy számítástechnikai eszköz kiválasztásakor a szolgáltatásokon, illetve a teljesítményen túl olyan rugalmas és könnyen kezelhető, többféle környezetben is használható számítógépekre van szükségük, amelyek költséghatékony módon segítik az adatbiztonság fenntartását. A számítógépes támadások kockázatai és következményei jelentős kihívások elé állítják a vállalatokat és intézményeket, hiszen naponta több mint 200 ezer új kártevőváltozat jön létre, amelyek közül sokkal kifejezetten a kis és középvállalatokat célozzák meg.  Ezekre a biztonsági kockázatokra kínálnak megoldást az új Dell OptiPlex 3030 All-in-One és OptiPlex 9030 All-in-One modellek.

 A kedvező áron elérhető, környezetbarát OptiPlex 3030 All-in-One számítógépet kategóriájában kiemelkedő hatékonyság és felügyeleti szolgáltatások jellemzik. Az OptiPlex 3030 All-in-One  a következő tulajdonságokkal rendelkezik:


·    Elegáns, keskeny és helytakarékos all-in-one gépház negyedik generációs Intel Core processzorokkal és nagy felbontású kapacitív érintőképernyővel.


·    Fokozott biztonsági szolgáltatások, beleértve a zárható portfedelet, a kensington lock nyílást, valamint a Dell Data Protection megoldások elérését, többek között a Protected Workspace ajánlatot, amely kategóriájában kiemelkedő kártevővédelmet biztosít.


·    Választható Windows 7, 8.1 vagy Ubuntu operációs rendszer.


·    Az első eszköz, amely elnyerte az UL Environment minősítését a gyártás során az újrahasznosított műanyagok használatáért.

 Az OptiPlex 9030 All-in-One kategóriájában a legbiztonságosabb all-in-one számítógép, amely egyetlen forrásból biztosít átfogó titkosítást és kártevővédelmet. Az OptiPlex 9030 All-in-One  a következő tulajdonságokkal rendelkezik:


·    Kategóriájában kiemelkedő teljesítmény negyedik generációs Intel i5-i7 Quad Core processzorokkal, többérintéses szolgáltatásokkal és integrált HD grafikus vezérlőkkel.


·    Keskeny és elegáns kialakítás, beleértve a kétmonitoros forgatható képernyőt, ami miatt ez nem csupán a Dell legvékonyabb all-in-one számítógépe, de elég rugalmas is ahhoz, hogy bármilyen irodai helyen használható legyen.


·    Full HD felbontású webkamera, univerzális fejhallgató és teljes Microsoft Lync tanúsítvány a globális munkaerő együttműködésének elősegítésére és termelékenységének megnövelésére.


·    Választható különálló grafikus processzor, amely kétszer akkora teljesítményt biztosít, mint az előző generáció.


·    Áttervezett csomagolás és egyszerű működés közbeni felügyeleti megoldás a könnyű telepítés érdekében, valamint szerszámokat nem igénylő szervizelés és áttervezett vezetékezés.


·    Dell ProSupport, amely 24 órás támogatást nyújt az informatikai részlegek számára bárhol a világon.Az OptiPlex 9030 és 3030 All-in-One számítógépek a Dell Magyarország viszonteladóitól már megrendelhetőek, augusztustól elérhetőek.

Kulcsszavak: PC AIO PC Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58